A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

FARKAS LÍVIA az Ennél zöldebb nem lesz! könyv szerzője - 21. Század Kiadó

A legsikeresebb független női blogger, az Urban:Eve blog gazdája. 2008 óta nők tízezreit látta el tippekkel, tanácsokkal: hol segítő posztjaival, hol személyes levelekben.

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán tanult angol nyelv és irodalom szakon, 2009-ben diplomát szerzett, majd szinkrondramaturgként és fordítóként dolgozott.

 
 

Az Urban:Eve blog 2008-ban született, és jelentése “nagyvárosi Éva”. Megvan benne az a kettősség, amit szerzője ötvözni szeretne. Az évaság: a paradicsomi, tiszta lét, harmónia a természettel és a világgal, illetve a női erők, a gondoskodás, az alkotás. A nagyvárosiság: a programok, a túlzások nélküli fogyasztás, a kis boltok megbecsülése, a nyüzsgés élvezete, az ember alkotta tárgyak dicsérete. Erről szól Lívia blogja is. 

Az Urban:eve blog, a 2011-es GoldenBlog versenyen az Életmód kategóriában a közönség szavazatai alapján kategóriagyőztes lett.

2013-ben jelent meg a Bookline kiadásában az Ennél zöldebb nem lesz! című életmód kézikönyve.

A 21. Század Kiadó és a Bookline közös gondozásában megjelent könyve: