Barion Pixel
Kiadói ár
7.821 Ft
Eredeti ár
8.690 Ft
Webshop kedvezmény: 869 Ft 10%
Menny.:
Online KIADÓ KEDVEZMÉNY
INGYENES ÁTVÉTEL a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL Kedvező díjskálák
Kupon: 25+10 használd a minimum 25% könyvekre

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István

Kiadói ár
7.821 Ft
Eredeti ár
8.690 Ft
Webshop kedvezmény: 869 Ft 10%
Menny.:

 

Jelöld be a kiválasztott  kiegészítő terméket, amivel a kosárba szeretnéd tenni!

 

Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635685615

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István 

 

A kötet a sorozat jogtulajdonosainak jóváhagyásával készült!

Leírás

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István 

 

 

„Soha nem ettem még... ilyen finomat!” - mondhatná Mabel, ha Mrs. Lipton neki is hagyna egy-két falatot ínycsiklandó fogásaiból, amelyeket mostantól bárki elkészíthet a saját otthonában is.

 

Az ikonikus Csengetett, Mylord? sorozat világát megidéző szakácskönyvben az epizódokban előforduló fogások receptjei mellett megjelennek az V. György korabeli Anglia kulturális hagyományai is.

 

Ha elkészült a páratlan ebéd, töltsenek maguknak mellé egy pohárka Château Lafite-ot őméltósága pincéjéből!


A kötet a sorozat jogtulajdonosainak jóváhagyásával készült!

 

 


BOROMISZA ISTVÁN, A Csengetett,Mylord? univerzum című enciklopédia szerzője. A nagy sikerű Csengetett,Mylord? univerzum kötet után a szakácskönyv igazi szerelemprojekt volt számára, amellyel reményei szerint még tovább tudta bővíteni az egyébként is méretes univerzumot.


JALECZ LAJOS 1989 óta foglalkozik gasztronómiával, amikor is megnyitotta első, indonéz vendéglőjét Gyulán, amely szenzációnak számító konyhájával 10 éven belül háromszor került be az ország 10
legjobb étterme közé. Később a magyar konyha specialitásaival, majd gasztronómiai szaktanácsadással és étlapok tervezésével foglalkozott, valamint kialakított egy korhű konyhát a gyulai Almásy-kastélyban.
A sorozat jellegzetes karaktereinek és humorának rajongójaként ő biztosítja a Csengetett, Mylord? ihlette receptek minőségét mint séf és gasztronómiai szakértő.

 

 

Ha elkészült a páratlan ebéd, töltsenek maguknak mellé egy pohárka Château Lafite-ot őméltósága pincéjéből!

 

Kosárba

Az oldal tetejére