Barion Pixel
Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 3.000 Ft 75%
Menny.:

Itt olvashattál a könyvről:

Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Szép álmokat - Anders Roslund

Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 3.000 Ft 75%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635680580

Szép álmokat - Anders Roslund

A Kopp-kopp című nemzetközi bestseller után itt a Szép álmokat című, önállóan is olvasható thriller, amelyben élet és halál a tét - és minden azon a bizonyos három éven múlik.

Egy lebilincselően izgalmas thriller, ahol az ártatlanok megóvása a tét, ezért a gyomrunkban, szívünkben érezzük a feszültséget.

Leírás

Szép álmokat - Anders Roslund

A névtelen lányok sorozat 2.

 

Anders Roslund rengeteg kutatómunkával, számtalan nyomozó kikérdezésével megírta lebilincselően izgalmas és megrendítően valósághű regényét, melyben a főszereplőknek a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdeniük a legkisebb ártatlanokért.

 

 

Storytel-díj - a legjobb thriller (2020)

 

Ugyanazon a napon eltűnt két négyéves kislány. Most ugyanabban a temetőben nyugszanak. Leszámítva, hogy mindkét koporsó üres. Az egyik síron Linnea neve áll, a másikon csak egy jelöletlen fehér fakereszt.

Ahhoz, hogy Ewert Grens detektívfelügyelő és a bűnözők közé beépülő Piet Hoffman felderítse, mi a kapcsolat a két lány között, mindkettejüknek a legsötétebb alvilágba kell alászállnia. Életükben nem vívtak még ilyen kemény, sportszerűtlen és veszélyes harcot.

 

A Kopp-kopp című nemzetközi bestseller után itt a Szép álmokat című, önállóan is olvasható thriller, amelyben élet és halál a tét - és minden azon a bizonyos három éven múlik.


Ewert Grens nyomozó maga is fájdalmas emlékeket őriz saját családjával kapcsolatban, talán ezért is érinti olyan mélyen és érzi olyan fontosnak, hogy utánajárjon az eltűnt kislányok esetének. Segítőtársával, Piet Hoffmann-nal a dark web és a családi bántalmazás poklainak legsötétebb bugyraiba is lemerészkednek.

Anders Roslund, a skandináv noir legtehetségesebb alkotója ugyan igyekezett nem a legfelkavaróbb jeleneteket bemutatni egy pedofilhálózat működéséből, ám a valóságot még egy fikcióban sem lehet letagadni.

Története mélyen megrendíti az olvasót, akár van gyereke, akár nincs. Egy lebilincselően izgalmas thriller, ahol az ártatlanok megóvása a tét, ezért a gyomrunkban, szívünkben érezzük a feszültséget.

 

"Az ilyen krimikre szokták mondani, hogy "nagyon beteg!". Nos, igen, nagyon beteg. Nagyon sötét. Nagyon mellbevágó. Mélyre váj, és feltárja az emberi lelkek legtorzabb, legszégyenletesebb posványát, a legnagyobb tabut, a megbocsáthatatlan bűnt. Ugyanakkor letehetetlen, lebilincselő, érdekfeszítő és akciódús.” – Tiszta lappal a világban

 

"Döbbenetes dráma, erős krimi, ami valóban nem ereszt napokig. A szereplők személyes sorsa, drámája, még jobban hitelesebbé teszi a krimit. A szépen kibontakozó cselekmény egy összetett sztorit tár elénk, ami a folyamatosan növekvő feszültségével lekötött. Olvasmányos, sodró, ám nagyon fekete valóságot mutat meg Roslund. A krimi igazi skandináv noir, nem csak hangulatát tekintve.” – Gabó olvas

 

„A GYEREKEINK VAGYONOKAT ÉRNEK BIZONYOS EMBEREK SZÁMÁRA” – Beszélgetés Anders Roslunddal, a Szép álmokat című thriller írójával a WMN oldalán

 

 

Anders Roslundnak tíz regénye jelent meg a Roslund & Hellström és a Roslund & Thunberg szerzőpáros tagjaként. Könyveik harminc nyelven jelentek meg, több nívós nemzetközi díjban részesült értük. Szólóban A névtelen lányok sorozattal debütál. 

 

 

A történet lehet, hogy fikció. A pedofilhálózatok létezése nem.Anders Roslund rengeteg kutatómunkával, számtalan nyomozó kikérdezésével megírta lebilincselően izgalmas és megrendítően valósághű regényét, melyben a főszereplőknek a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdeniük a legkisebb ártatlanokért.


Storytel-díj – a legjobb thriller (2020)

A névtelen lányok sorozat 2. kötete önálló történetet dolgoz fel.

 

Kosárba

Az oldal tetejére