A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Spielberg és az Universal stúdió A lány a vonaton film sikeréért

Spielberg és az Universal stúdió A lány a vonaton film sikeréért

 

Meglepő és az egész filmipart felkavaró bejelentést tett a világhírű rendező, Steven Spielberg cége a Dreamworks, valamint az Universal Stúdió, mely  A lány a vonaton könyvből készült film megjelenéséhez kötődik.

 

 

 

A Dreamworks és az Universal Stúdió együttműködnek az elmúlt évek egyik legjobban várt filmjének a The Girl on the Train film terjesztésében. A lány a vonaton filmváltozatát  Spielberg cége készíti, a rendezője Tate Taylor (Ő rendezte például A segítség című világsikert ).

 

A fotón, Spielberg és Taylor mellett látható még Edgar Ramirez, Rebecca Ferguson, és Haley Bennet, a Dr. Kamal Abdicot, Annát és Megant játszó színészek. (A főszereplő, Emily Blunt nincs a képen) 

Az Universal dolga a terjesztés és a marketing lesz, nem véletlenül - a cég 2015-ben rekordokat döntögetett, szinte minden téren.

A bejelentés azért annyira érdekes, mert Spielberg a legnagyobb sikereit még az Universallal érte el, velük készítette az ET-t vagy éppen az Indiana Jones epizódjait. Most mind Spielberg, mind az Universal nagy izgalommal várja az együttműködést, ami csak hasznot hozhat a nézőknek és mindazoknak, akik már nagyon várják A lány a vonaton filmváltozatát.

 

A lány a vonaton filmhíreket a pinterest oldalunkon folyamatosan közöljük.

 

Kövesd a 21. Század Kiadót, hogy értesülj a hírekről, újdonságokról és akciókról! 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek