Barion Pixel
Az oldal helyes működéséhez elengedhetetlen bizonyos cookie-k használata, amelyek az oldal legalapvetőbb funkcionalitásának megőrzéséhez járulnak hozzá, ezért alapértelmezett beállítás ezeknek a cookie-knak az elfogadása. A kötelező cookie-kon kívül számos további cookie-t használunk, amelyek mind hozzájárulnak a felhasználói élmény fokozásához. Nagyon fontos kiemelni, hogy ezek a cookie-k a weboldalunk látogatóinak beazonosítására teljességgel alkalmatlanok, ugyanis a cookie-k használatával a hatályos törvényeknek maradéktalanul eleget téve eltárolt adatok szándékosan nélkülöznek minden olyan információt, amely az oldal látogatóinak személy szerinti beazonosítását lehetővé tennék. Így a cookie-k elfogadásával a személyes adatai továbbra is maximális biztonságban vannak, és kizárólag azt segíti elő, hogy az 21. Század Kiadó weboldalának böngészése során a lehető legjobb felhasználói élményben legyen része. A weboldalunkon használt statisztikai, preferenciális és marketing cookie-k mind megfelelnek hatályos adatvédelmi törvényeknek, az elfogadásukkal továbbra is megőrizheti beazonosíthatatlanságát és jobb felhasználói élményhez juthat hozzá. Az Elfogadom gombra kattintva elfogadhatja ezeknek a cookie-knak a a betöltését.
Bővebben a cookie-k működéséről az Adatkezelési tájékoztatónkból tájékozódhat.
Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.290 Ft
Webshop kedvezmény: 2.300 Ft 70%
Menny.:
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Extra bónusz kuponkód SALE+10 10.000 Ft vásárlás felett

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel

Kiadói ár
990 Ft
Eredeti ár
3.290 Ft
Webshop kedvezmény: 2.300 Ft 70%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: 9789635681792
Ez a vásárlásod 1 pontot ér!

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel - Kordos Szabolcs

 

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén.

Leírás

Restaurant, Hungary - új fejezetekkel - Kordos Szabolcs

 

Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.

A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.

A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.

 

Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.

Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóipar kulisszái mögé, hogy megváltozott közegében az eddigieknél is meglepőbb esetekre és páratlan emberi sorsokra leljen.

 

Az új, bővített kiadásban a szerző a vendéglátósok szempontjából mutatja a szektort alaposan megtépázó világjárványt és annak következményeit.

Csak süppedjen bele a bőrtámlájú székbe, terítse az ölébe a damasztszalvétát és fogyassza egészséggel a vendéglős történetek legjavát, a Restaurant, Hungary-t!

 

 

Kosárba

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére