Termékek Menü
0

A víz mélyén

paula-hawkins-a-viz-melyen Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9786155638589

 

A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De – ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják – megérte.

Fülszöveg

A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre.

Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan Paula Hawkins újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.

A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb sikere volt a magyar és a nemzetközi könyvpiacon. A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De – ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják – megérte.

„Paula ismét a pszichológia vérfagyasztó mélységeit fedezi fel, emlékeztetve bennünket, hogy a dolgok gyakran nem azok, amiknek látszanak, és újra arra ösztönzi az olvasóit, hogy álljanak detektívnek. A víz mélyén folyamatosan csepegteti a gyanút, és megidézi a múlt kísértő hangjait.” - Sarah Adams, szerkesztő

"A víz mélyén, A lány a vontonnál is ambíziózusabb regény, több karakterrel, történelmi szállal és nem csak a szokásos fordulattal, hanem a fordulatok is újabb és újabb fordulatokat vesznek.” – The Evening Standard

 

  Kosárba

 

Kedvezményes csomagajánlatunkban vagy 6000 Ft vásárlás felett ingyen szállítással kézbesítjük!

Kapcsolódó termékek

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Csomagok
Értéke fogyasztói áron: 11.970 Ft
Kedvezményes csomagár: 9.490 Ft
Csomag kedvezmény: 21%
Értéke fogyasztói áron: 11.470 Ft
Kedvezményes csomagár: 9.070 Ft
Csomag kedvezmény: 21%
Értéke fogyasztói áron: 10.970 Ft
Kedvezményes csomagár: 8.630 Ft
Csomag kedvezmény: 21%

Mások ezt vették még

Rena Olsen
3.490 Ft 2.792 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 2.952 Ft