A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
50.580 Ft
25.880 Ft
Webshop kedvezmény: 24.700 Ft 49%
25% - 30% alap KIADÓI KEDVEZMÉNY könyveinkre
TARTALMAS szórakozás
GLS, FoxPost, Packeta - kedvező díjakkal
Summer Sale - extra ajánlatok

Paul Auster csomag - 11 könyv

50.580 Ft
25.880 Ft
Webshop kedvezmény: 24.700 Ft 49%
Kívánságlistára teszem
ISBN: paul-auster-csom

Paul Auster könyvcsomag - 11 cím

 

A csomagot az adatlap alján tudod kosárba tenni.

Leírás

Paul Auster könyvcsomag - 11 cím

 

 

Paul Austert majd másfél tucat, a világ sok-sok nyelvére lefordított regénye, novellái és esszékötetei alapján bátran nevezhetjük  az ezredfordulós amerikai szépirodalom egyik legnagyobb alakjának.

Paul Auster első, saját nevén publikált könyve, a különálló, egymással mégis összefüggő darabokból álló regénytrilógia (New York trilógia) már a nyolcvanas évek végén világhírűvé tette, ezt követte a többi nagy regénye, a Holdpalota, a LeviatánAz illúziók könyve és a Brooklyni balgaságok.

Auster több országban kapott írói díjakat és kitüntetéseket, ő a PEN (nemzetközi írószervezet) amerikai elnök-helyettese. Brooklynban él, sokat utazik, gyakran találkozik az európai olvasóival is.

 

 

 

UPDATE: A Brooklyni balgaságok elfogyott, a csomag nem tartalmazza a 2. kötetet, és már tartalmazza a legújabb Láthatatlan c. kötet. 

 

Az életműsorozat gyönyörű kivitelezésben jelent meg kiadónk gondozásában, melyből 10 kötetet tartalmaz a csomag.

 

                                     

 
Az oldal tetejére