Termékek Menü
0

Olvasd magad sikeressé csomag

siker_konyvcsomag Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
10.970 Ft
7.470 Ft
Webshop kedvezmény: 32%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: OM

Csomagok Olvasd magad sikeressé

Fülszöveg

Három fontos könyv azok számára, akik szeretnének többet kihozni önmagukból, a vállalkozásukból, vagy a mindennapi emberi kapcsolataikból.

Bővebb információ a könyvekről a borítóképre kattintva érhető el.

 

A könyv szereplői - mint például Árvai Péter (Prezi), Szalai Nóra ( 5 Perc Angol ), Varga-Darabos Andrea ( Manna Natúr Kozmetikumok ) Vida Ágnes ( Gazdagmami ) Gerendai Károly (Sziget), Jaksity György (Concorde), Száraz István (WeLoveBudapest.com, WeLoveBalaton.com, VS.hu, Origo), Küllői Péter (Bátor Tábor) Váradi József (WizzAir) - magyarok, és jobbára Magyarországon élnek. Nagyjából egy generáció tagjai, sokuk a startup világból emelkedett ki, felvilágosultak, tehetségesek, pontosan tudják, mit akarnak, és - őszinték.

Ők a saját fejük után mentek, hittek a céljaikban, a módszereikben, és kitartóak voltak. Most sikeresek, gazdagok, és nem szégyellik annak a bizonyos első milliónak a történetét.

Az Első millióm projektet a Bridge Budapest hozta létre, tehetséges fiatalok és vállalkozások támogatása érdekében.

 

 

Braskó Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.

A könyvet a haladó cégvezetők sok esetben az alkalmazottaik számára is megvásárolják. A legjobb befektetés, hogy céltudatos emberekkel vegyék körbe magukat.

"Azoknak ajánlom, akik keresik a többet önmagukban és a világban"  - Cs. Tibor

"Kötelező olvasmánynak kellene tenni az iskolákban. Hitet, reményt, erőt ad és cselekvésre késztet!" D. Anikó

 

 

Ismerőseink, családtagjaink, kollégáink, a média, a reklámok, mind-mind hazudnak nekünk. 

Tanuljon olyan titkos kommunikációs technikákat, amelyek a közelmúltig csak egy maroknyi kutató, kihallgató tiszt és operatív hírszerző előtt voltak ismertek!

A Verj át, ha tudsz!-ból megtudható, mi az, ami ott van minden üzleti megbeszélésen, minden állásinterjú során, minden tárgyaláson az ön orra előtt, és amit mégsem vett eddig soha észre.

A Verj át, ha tudsz! egy könnyed, de praktikusan használható könyv az üzleti életben előforduló hazugságokról és a felismerésükről. Tárgyalástechnikai alapmű. www.uzletresz.hu

 

 

33 tehetséges fiatal vállalkozói útja, sikere és nehézsége olvasható az ötlettől, az üzleti és szakmai sikerekig, vagy akár a Forbes címlapig. Máté Krisztina beszélgetett velük.

 

Mindhárom könyv most megvásárolható kedvezményesen csomagajánlatban 32%-os kedvezménnyel vagy egyénileg az egyes kötetek bármelyike 20%-os kedvezménnyel.

Csomagok Olvasd magad sikeressé

 

További képek

Mások ezt vették még

AJÁNDÉK
     4000 Ft vásárlás felett 

vÁRHATÓ MEGJELENÉS

 VÁRHATÓ MEGJELENÉSEK  

 

Szállítási díj

          SZÁLLÍTÁSI DÍJ

 6000 Ft vásárlás felett INGYENES

      4000 - 5999 forintig: 490 Ft

         0 - 3990 forintig: 990 Ft

Legtöbb látogató
Sarah Pinborough
3.990 Ft 3.192 Ft
Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Noah Hawley
3.990 Ft 3.192 Ft