A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Nyári könyvújdonságok és sikerkönyvek

Kalandozz velünk!

Nyári újdonságok a 21. Század Kiadótól!

 

A nyári hónapokban is újdonságokkal, nemzetközi könyvsikerekkel készülünk olvasóink számára!

Ebben a bejegyzésben szeretnénk rövid ízelítőt adni a júliusi-augusztusi megjelenéseinkről, az oldal alján pedig az egyes borítókra kattintva elérhető a friss, nyári újdonságaink teljes kínálata.

Hamarosan megjelenik Rena Olsen, a nagysikerű Egy szót se szólj! című regény szerzőjének új könyve, a Veled, mindörökké, melynek főszereplője, Julia végre találkozik egy igazán különleges férfival... Aztán megtapasztalja, milyen könnyű belezuhanni egy új kapcsolatba és elhinni, hogy végre megtaláltuk az igazit. De kilépni egy rossz kapcsolatból – nem mindig egyszerű.


Ezen a nyáron érkezik
Dean Koontz közkedvelt Jane Hawk szériájának a negyedik része, a folytatás pedig éppoly izgalmas, mint a sorozat eddig megjelent kötetei! New York Times Bestseller!

A könyvesboltokban már elérhető Sean Smith életrajzi kötete Ed Sheeranről. Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb zenészéről szóló könyvben megismerhetjük Ed bámulatos útját, amelynek során a szégyellős, dadogó kisfiúból globális jelenség lett, aki kerüli a felvágós showmankedést.

Megjelent a nyár egyik legjobban várt pszichothrillere a keménykötetes thriller bestseller sorozatunkban!
A lánc címmel jelent meg Adrian McKinty thrillere, mely a szülők legmerészebb rémálmait is túlszárnyalja, Don Winslow így hivatkozik rá: „A cápa – szülőknek.”

A különleges történetek kedvelőinek ajánljuk Marina Chapman regényét, amely egy
igazi Maugli-történet. Marinát négy éves korában elragadták az otthonából, aztán sorsára hagyták a kolumbiai dzsungel mélyén, ahol öt évig élt a majmok között. De ez még csak a kezdet volt szenvedéseinek és kalandjainak sorában…

A tökéletes kikapcsolódásra vágyók nem fognak csalódni
Dorothea Benton Frank Első feleségek klubja című regényében. Nyílnak-e új utak életünk utolsó éveiben?
Átélhetjük-e a korábbi nagy, beteljesületlen szerelmeket idősebb korunkban?
A hatvanadik évüket taposó Leslie és Wesley körül valahogy fenekestől felfordul a világ, de eljön az idő, amikor végre megválaszolják az élet nagy kérdésit.
New York Times Bestseller!
 
 

Nézz körül a teljes választékunkban, használd ki az online kedvezményeinket, és ne feledd, ha minimum 7.000 Ft értékben vásárolsz bármilyen könyvet a weboldalunkról,  akkor ajándékot választhatsz a KOSÁR oldalon!  

Gyűjtsd be a könyveket és a kedvezményeket! 

 

Rendezés:
Sean Smith
3.990 Ft 2.992 Ft
Mucha Dorka
2.990 Ft 2.242 Ft
Laura Marshall
3.690 Ft 2.767 Ft
Kordos Szabolcs
3.290 Ft 2.467 Ft
Adrian McKinty
3.990 Ft 2.992 Ft
Tasmina Perry
3.990 Ft 2.992 Ft
Marina Chapman–Vanessa James–Lynne Barrett-Lee
3.690 Ft 2.767 Ft
Belinda Bauer
3.990 Ft 3.192 Ft
Braun Róbert
3.290 Ft 2.467 Ft
Szerencsés Dániel
3.490 Ft 2.617 Ft