A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Női világirodalmi sikerszerzők Alderman, Rooney, Tremain, Ward

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
15.960 Ft
8.970 Ft
Webshop kedvezmény: 6.990 Ft
Webshop kedvezmény: 44%
4 db KULT Könyv
ISBN: kult-nok
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 9

Női világirodalmi sikerszerzők Alderman, Rooney, Tremain, Ward - 4 cím

Női sikerszerzők - KULT - Alderman, Rooney, Tremain, Ward

Fülszöveg

Női világirodalmi sikerszerzők Alderman, Rooney, Tremain, Ward

 

21. SZÁZAD KULT KÖNYVEK 

Új világirodalmi sorozatunkban díjnyertes regényeket, bestseller lista-vezető, hangosan provokáló, az olvasókat megríkató, megnevettető, sokakat felháborító műveket ígértünk, melyek témát adnak a kritikusoknak, újságíróknak, a közönségnek. 

A KULT sorozaton belül most azokat a női sikerszerzőnket ajánljuk, akiket annyira megkedveltünk, hogy már több könyve is megjelent vagy készülőben van a megjelenése.

 

Naomi Alderman: Engedetlenség

Naomi Alderman „nagyon intim, személyes módon tudja ábrázolni a találkozás lelkekbe hatoló, nem kevés váratlan eseményt okozó hatását. (...) Kísérjük el, legyünk társai Ronitnak ebben az utazásban, érdemes! Miközben mi is tarthatunk némi önvizsgálatot.” – részlet a GABÓ OLVAS blog friss recenziójából az Engedetlenség című könyvről. 

 

Sally Rooney: Normális emberek

Az elmúlt két év egyik legfontosabb könyve Sally Rooney Normális emberek című regénye.

Egy klasszikus love story – ha a klasszikus szó alkalmazható egyáltalán ebben az esetben. Mert ebben a történetben sosem az történik, amit várnál, elfelejthetsz minden irodalmi klisét – Sally Rooney igazi 21. századi író.

A regényt Man Booker-díjra jelölték, a Times az év regényének nevezte, ahogyan a Waterstones, Anglia legnagyobb bolthálózata is megválasztotta az év legjobb könyvének. A BBC sorozatot készített a regényből.

 

Rose Tremain: Gustav-szonáta

Gustav-szonáta a barátságról szól: a szenvedélyes szeretetről, az eltávolodásról és a küzdelemről. Erőteljes és mélyen megindító mű az egyik legnagyobb kortárs regényíró tollából.

"Számomra az év legjobb meglepetése lett." - Gabo olvas blog

 

 

 

Jesmyn Ward: Hallgasd a holtak énekét

"Ezt a könyvet nem tudtam letenni, mert magával ragadott a történet. Szinte egyvégtében végig olvastam. Ezzel elmondtam mindent erről a remek regényről. A XXI. Század Kiadó fantasztikus válogatása a KULT könyvek szívbemarkolóan fontos darabja ez. Ismét, tegyük hozzá, hiszen nem ez az első olyan regény, ami nem csupán letehetetlen, de a történet és a nyelvezet minden egyben van. Ez a sorozat kiváló válogatás, garancia nem csupán arra, hogy irodalmi csemegét kap az olvasó, de arra is, hogy valami felemelő, jelentős történetről olvashat.  Erős könyv, nem lesz könnyű olvasni, de minden percet meghálál. " - Gabo olvas blog recenziójából

 

Mindegyik KULT könyv tartalmaz egy egyedi tervezésű, különleges exkluzív könyvjelzőt! 

Friss, minőségi, élményszerű: kult

KULT Könyvek - 4 kötetes világirodalmi könyvsikerek válogatás most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható. Használd ki exkluzív promóciós ajánlatainkat, melyekről itt tájékozódhatsz.

Női sikerszerzők - KULT - Alderman, Rooney, Tremain, Ward