A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Női modern irodalmi sikerszerzők

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
14.960 Ft
8.970 Ft
Webshop kedvezmény: 5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 40%
4 db könyv Rooney, Ward, Alderman, Mucha
ISBN: irodalmi-sikerszerok-nok
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 9

Női modern irodalmi sikerszerzők - 4 cím

Irodalmi női sikerszerzők

Fülszöveg

Női modern irodalmi sikerszerzők

 

Négy kiemelkedő női irodalmi szerző könyvét gyűjtöttük egy csomagajánlatba. 

 

Naomi Alderman: A hatalom

Naomi Alderman „nagyon intim, személyes módon tudja ábrázolni a találkozás lelkekbe hatoló, nem kevés váratlan eseményt okozó hatását. (...) Kísérjük el, legyünk társai Ronitnak ebben az utazásban, érdemes! Miközben mi is tarthatunk némi önvizsgálatot.” – részlet a GABÓ OLVAS blog friss recenziójából az Engedetlenség című könyvről. 

  

Sally Rooney: Normális emberek

Az elmúlt két év egyik legfontosabb könyve Sally Rooney Normális emberek című regénye.

Egy klasszikus love story – ha a klasszikus szó alkalmazható egyáltalán ebben az esetben. Mert ebben a történetben sosem az történik, amit várnál, elfelejthetsz minden irodalmi klisét – Sally Rooney igazi 21. századi író.

A regényt Man Booker-díjra jelölték, a Times az év regényének nevezte, ahogyan a Waterstones, Anglia legnagyobb bolthálózata is megválasztotta az év legjobb könyvének. A BBC sorozatot készített a regényből.

Jesmyn Ward: Hallgasd a holtak énekét

"Ezt a könyvet nem tudtam letenni, mert magával ragadott a történet. Szinte egyvégtében végig olvastam. Ezzel elmondtam mindent erről a remek regényről. A XXI. Század Kiadó fantasztikus válogatása a KULT könyvek szívbemarkolóan fontos darabja ez. Ismét, tegyük hozzá, hiszen nem ez az első olyan regény, ami nem csupán letehetetlen, de a történet és a nyelvezet minden egyben van. Ez a sorozat kiváló válogatás, garancia nem csupán arra, hogy irodalmi csemegét kap az olvasó, de arra is, hogy valami felemelő, jelentős történetről olvashat.  Erős könyv, nem lesz könnyű olvasni, de minden percet meghálál. " - Gabo olvas blog recenziójából

Mucha Dorka: Puncs

A lakótársamat Amarillának hívják, az albérlet a Nyugati közelében van. Elvileg bejárok egyetemre, de nem tudom, mi lesz ebből az egészből. Bálint normális, de nem akarok járni vele. Múltkor vizsgáztam egy tanárnál, aki jó pasi, és történt valami furcsa. Adott egy cetlit is, rajta a telefonszámával, de ezt még senkinek nem mondtam. Most nem tudom, hogy legyen...

"Pimasz és pontos mondatok, édeskés keserűség, öröknek látszó, mégis minden pillanatban elmúló kamaszság: ilyen (is) a Mucha Dorka próza. Nem érdemes elkerülni." - Grecsó Krisztián

4 kötetes irodalmi könyvsikerek válogatást most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható. Használd ki exkluzív promóciós ajánlatainkat, melyekről itt tájékozódhatsz.

Irodalmi női sikerszerzők