Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
690 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 3.300 Ft 83%

Itt olvashattál a könyvről:

Kiadói kedvezmény minimum 25%
GLS, MPL, Packeta szállítási módok
Személyes vásárlás -25% a BookUp Könyvesboltban
Extra bónusz kuponkód B+10 21.000 Ft vásárlás felett

Nincs lehetetlen - Colin O’Brady - SZÉPSÉGHIBÁS

Kiadói ár
690 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 3.300 Ft 83%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: SZ-9786156122643
Ez a vásárlásod 0 pontot ér!

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

 

Leírás

Nincs lehetetlen - Colin O’Brady

 
 

NEW YORK TIMES BESTSELLER

 

 

Colin O’Brady a Mount Everesttől az Antarktiszig bejárta a világ legszélsőségesebb terepeit. Küzdelmes életútja felszabadította a benne rejlő potenciált: az Antarktisz-expedíció előtt három hegymászó világrekordot teljesített.

 

Sikeresen felépült egy tragikus balesetet követően, és alig tíz évvel később egymagában vágott át az Antarktiszon, kereken 1500 kilométert megtéve. Csaknem két hónapot töltött egyedül a gondolataival. Rettegve, kétségek között igyekezett inspirációt meríteni addigi meghatározó élményeiből.

 

Előtte soha senki nem kelt át egyedül, segítők nélkül, saját erejéből az Antarktiszon. O’Brady csak magára számíthatott: fagypont alatti hőmérsékletben kellett teljesítenie a távot, vakító fehérségben, viharban, egy sor csaknem végzetes malőr közepette. És győzedelmeskedett.

 

A Nincs lehetetlen őszinte, megindító olvasmány, amely bemutatja, mire képes az ember, miközben leküzdi az előtte álló akadályokat, kitolja teljesítőképessége határait és ráébred, mi az, ami az életben igazán számít.

 

 

„Magával ragadó, elképesztően jó írás... egy ember útkeresése a világ legzordabb, leginkább elhagyatott kontinensén, mindenféle segítség nélkül... az olvasó szinte azt érzi, ő maga halad előre a célállomás felé.” - Wall Street Journal

 

„O'Brady magabiztos, profi történetmondó… A belső fejlődéstörténet mindvégig együtt alakul a konkrét akadályok leküzdésének elbeszélésével. Ez egy feledhetetlen tapasztalat krónikája. Fenséges, mégis brutális példázat egy vakmerő, de annál inspirálóbb figuráról.” - Kirkus Reviews

 

„Felzaklató... Memoár arról, hogy merjünk nagyot álmodni... állhatatosságról és túlélésről... arról, hogyan mutassuk meg a világnak, hogy ami lehetetlen, az igenis lehetséges.” - Booklist (Starred Review)

 

„Az embernek leesik az álla... szenvedély és szívós kitartás... Ha az álmaidba olykor kétség vegyül, olvasd el ezt a könyvet. Sokat nyom a latban.” Angela Duckworth, a Grit - Hogyan vezet sikerhez a kitartás és a lelkesedés című mű szerzője

 

„Ellenállhatatlan könyv. Azt a kérdést veti fel: mi mindenre lehet képes az ember, ha igazán eltökéli magát?” - Wim Hof, a Wim Hof-módszer kitalálója

 

 

A Nincs lehetetlen című könyv szerzője, Colin O'Brady 2021-ben arra vállalkozott, hogy meghódítja a világ második legmagasabb, egyben legnehezebben megmászható hegycsúcsát, a K2-t.
A GPS-en követhető csúcskísérlet azért is különleges, mert télen még csak egyetlen alkalommal sikerült ez a merész kihívás – 2021 januárjában, serpák által. 
Az izgalmas és különösen veszélyes mászás részleteiről a 444 közölt cikket, Colin O'Brady Instagram oldalán pedig folyamatosan követhetőek az események.  

 

 

Ha az álmaidba olykor kétség vegyül, olvasd el ezt a könyvet. Sokat nyom a latban.

 

 

 

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére