A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Múzsa

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.617 Ft
Webshop kedvezmény: 873 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Braskó Csaba
ISBN: 9786155373084
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 0

ELFOGYOTT a könyv.

NEM KAPHATÓ pillanatnyilag ez a termék!
Kifutás dátuma:
2020-06-26

Fülszöveg

Búcsúzik a Múzsa, de nálad még ott maradhat! 

Múzsa hamarosan továbbáll. Braskó Csaba szemléletfejlesztő 5 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy segítő gondolatainak egy részét regényformába önti, hogy segítsen azoknak, akik megtorpantak az életükben, akik nyitottak a változtatásra, de nem tudják, hogyan tegyék meg az első lépést.

Akik ebben az 5 évben megvásárolták a könyvet, inspirációt, elhatározást, erőt kaptak a szerzőtől, sokan maguk számoltak be arról, hogy életük új és jobb irányt vett a könyv hatására, ezeket itt olvashatod el:  http://muzsa.info/velemenyek.

Múzsa azonban nem csókol homlokon mindenkit. Az 5 év lejártával Éva története augusztus végén eltűnik a könyvesboltokból és a webáruházakból. Ha nem szeretnél lemaradni az utolsó példányok egyikéről, vagy szeretnél rokonaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak segíteni egy-egy kötettel, figyeld a 21. Század Kiadó különleges, limitált idejű Múzsa-akcióját! Minél több Múzsa, annál több kedvezmény!

Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja.

Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. A beszélgetések napról napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú „fuldoklásának" megdöbbentő okára... A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot - benne saját magát -, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott... 

A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit.

Braskó Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.

 

Olvasói vélemények a Múzsa könyvről:

"Nem a problémáktól lesz kilátástalan az életünk, hanem attól, ha együtt élünk velük és nem keresünk rájuk megoldást.... 

Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik.- írta Braskó Csaba Múzsa című könyvéről a 160 gramm blog.

 

"Kötelező olvasmánynak kellene tenni az iskolákban. Hitet, reményt, erőt ad és cselekvésre késztet!" - D. Anikó

 

Ha nem szeretnél lemaradni az utolsó példányok egyikéről, vagy szeretnél rokonaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak segíteni egy-egy kötettel, figyeld a 21. Század Kiadó különleges, limitált idejű Múzsa-akcióját!

Vásárolj 4000 Ft felett és válassz egy AJÁNDÉKOT a Kosár oldalon.

Gyere, nézz körül további kínálatainkban!

Amennyiben kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban kérjük az info@21.szazadkiado.hu email címen Kiadónkat keresse, a promóciót mi bonyolítjuk.

Csomagajánlataink:

Ezek is érdekelhetnek: