Termékek Menü

Múzsa

Braskó Csaba - Múzsa - 21. Század Kiadó Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Braskó Csaba
ISBN: 9786155373084
Gyártó: 21. Század Kiadó
"Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik."
Menny.:
Fülszöveg

Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja.

Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. A beszélgetések napról napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú „fuldoklásának" megdöbbentő okára... A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot - benne saját magát -, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott... 

A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit.

Braskó Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.

Olvasói vélemények a Múzsa könyvről:

"Nem a problémáktól lesz kilátástalan az életünk, hanem attól, ha együtt élünk velük és nem keresünk rájuk megoldást.... 

Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik." - írta Braskó Csaba Múzsa című könyvéről a 160 gramm blog.

"Kötelező olvasmánynak kellene tenni az iskolákban. Hitet, reményt, erőt ad és cselekvésre késztet!" D. Anikó

további vélemények és ajánlók http://muzsa.info/velemenyek

 

 

Kosárba

 

Csomagok

Értéke fogyasztói áron: 6.980 Ft
Kedvezményes csomagár: 4.840 Ft
Csomag kedvezmény: 31%

Ezek is érdekelhetik: