Termékek Menü
0

Múzsa

Braskó Csaba - Múzsa - 21. Század Kiadó Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9786155373084
Szállítási díj infóért kattints ide
"Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik."
Fülszöveg

Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja.

Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. A beszélgetések napról napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú „fuldoklásának" megdöbbentő okára... A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot - benne saját magát -, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott... 

A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit.

Braskó Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.

Olvasói vélemények a Múzsa könyvről:

"Nem a problémáktól lesz kilátástalan az életünk, hanem attól, ha együtt élünk velük és nem keresünk rájuk megoldást.... 

Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik." - írta Braskó Csaba Múzsa című könyvéről a 160 gramm blog.

"Kötelező olvasmánynak kellene tenni az iskolákban. Hitet, reményt, erőt ad és cselekvésre késztet!" D. Anikó

további vélemények és ajánlók http://muzsa.info/velemenyek

 

 

Kosárba

 

Olvasd magad sikeressé csomagajánlat

 

Három fontos könyv azok számára, akik szeretnének többet kihozni önmagukból, a vállalkozásukból, vagy a mindennapi emberi kapcsolataikból.

Bővebb információ a csomagról a képre kattintva érhető el.

 

 

 

 

 

Ajándékozz könyvet szeretteidnek, vagy lepd meg magadat is egy könyvvel. Ebben mi most segítünk neked, hogy jusson könyv mindenkinek. Kedvezményes csomagajánlatban most megvásárolhatsz több könyvet a lenti csomagok közül választva. Csomagajánlatok csak az adott ajánlat alapján érvényesek.  

Cikkek, interjúk, blogbejegyzések a könyvről

Braskó Csaba: Múzsa 

Írta: Zama


Vannak olyan könyvek, amiket ha elolvasunk, képes megváltoztatni a gondolkodásunkat, véleményünket, hozzáállásunkat, ezáltal pedig akár az egész életünk új fordulatot vehet. Minden embernek más-más könyv az, ami segíthet. Én azonban olyat olvastam, ami rengeteg embernek adhat lehetőséget a változáshoz.

Múzsa. Válság, keserűség, adósság. Valaki mégis eléri álmait.

Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja. Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. A beszélgetések napról-napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú "fuldoklásának" megdöbbentő okára.

A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot - benne saját magát -, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott.

A fenti fülszöveg még annyira nem is ragadja meg a figyelmet. Mondhatjuk úgy, rengeteg hasonló sztorit hallottunk már. Ezért is fordult elő, hogy én először félretettem a könyvet. Később viszont egyre több embertől hallottam, hogy zseniális, mindenképpen olvassam el.  Nem volt más választásom, engednem kellett a kérésüknek.

Az első pozitív dolog, amit kiemelnék, a könyv fejezetei előtt található idézetek. Rengeteg pluszt tettek hozzá a történethez. Ahhoz a történethez, amit faltam. Oldalról oldalra szivacsként szívtam magamba a szavakat, mondatokat. Mennyi kézenfekvő dolog, amit alapjáraton nem is vettem észre, amire nem gondoltam volna hogy a javamat szolgálhatja. Egy hétköznapi történet, aminek tulajdonképpen mi vagyunk a főszereplői. Sok mindent tanultam. És ugyan befejeztem a könyvet, még koránt sincs vége a történetnek. Egyrészről azért, mert elindított bennem valamit. Tanuljak, és kezeljem másként a felmerülő nehézségeket. Tekintsek másként rájuk. Valamint azért is folytatódik tovább a történet, mert egy elveszett fejezetnek köszönhetően ma már naponta kapok e-mailt a szerzőtől, melyben további hasznos tanácsokat, tippeket és történeteket oszt meg velem. De az is biztos, később még egyszer el fogom olvasni a könyvet. 

Rohanó, és nehéz életünk során a Múzsa című könyv remek támasz lehet bárkinek ahhoz, hogy megváltozzon valami. Valami,  ami segíthet elérni céljainkat, vagy akár álmainkat. 

Braskó Csaba: Múzsa – 21. Század Kiadó, 2013.
szemleletfejlesztes.hu

Zama.hu oldalon olvasható a fenti Múzsa könyvajánló.

 

Csomagok
További képek

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
William R. Forstchen
3.490 Ft 2.443 Ft