A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Múzsa

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Braskó Csaba
ISBN: 9786155373084
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

 

ELFOGYOTT a könyv.

 

 

Fülszöveg

 

 

 

 

Búcsúzik a Múzsa, de nálad még ott maradhat! 

 

Múzsa hamarosan továbbáll. Braskó Csaba szemléletfejlesztő 5 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy segítő gondolatainak egy részét regényformába önti, hogy segítsen azoknak, akik megtorpantak az életükben, akik nyitottak a változtatásra, de nem tudják, hogyan tegyék meg az első lépést.

Akik ebben az 5 évben megvásárolták a könyvet, inspirációt, elhatározást, erőt kaptak a szerzőtől, sokan maguk számoltak be arról, hogy életük új és jobb irányt vett a könyv hatására, ezeket itt olvashatod el:  http://muzsa.info/velemenyek.

Múzsa azonban nem csókol homlokon mindenkit. Az 5 év lejártával Éva története augusztus végén eltűnik a könyvesboltokból és a webáruházakból. Ha nem szeretnél lemaradni az utolsó példányok egyikéről, vagy szeretnél rokonaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak segíteni egy-egy kötettel, figyeld a 21. Század Kiadó különleges, limitált idejű Múzsa-akcióját! Minél több Múzsa, annál több kedvezmény!

 

 

Éva pultoslány. Élete csőd: párkapcsolata tönkrement, minden barátjának tartozik, anyjával csak veszekszik, főnöke egy szemét alak, és persze a munkáját is utálja.

Még mielőtt azonban végleg belefulladna a totális kilátástalanságba, szóba elegyedik a kávézó egyik vendégével. A beszélgetések napról napra különösebbé válnak, és Éva egyszer csak ráeszmél lassú „fuldoklásának" megdöbbentő okára... A furcsa idegen a legkevésbé sem tesz csodát, ám az eszmecserék hatására Éva mégis elkezdi másként látni a világot - benne saját magát -, és olyan képességeket fedez fel magában, amelyeknek korábban a létezéséről sem tudott... 

A Múzsa regényes formába ágyazva döbbenti rá olvasóját arra, hogy a hiba egyáltalán nem benne van, és a céljait könnyebben eléri, ha új nézőpontokból szemléli a már megszokott élethelyzeteit.

Braskó Csabának szemléletfejlesztőként az a hivatása, hogy a legbonyolultabb problémákra is meghökkentően egyszerű megoldásokat ad, amelyeket cégvezetők és fejlődni vágyó emberek egyaránt igénybe vesznek.

 

Olvasói vélemények a Múzsa könyvről:

"Nem a problémáktól lesz kilátástalan az életünk, hanem attól, ha együtt élünk velük és nem keresünk rájuk megoldást.... 

Az eddig olvasott önismereti, önfejlesztő könyvek egyikéhez sem hasonlítható a Múzsa. Ebben a könyvben ugyanis egy szórakoztató regény cselekményén keresztül szembesülhetünk azzal, hogy életünk alakulása csakis rajtunk múlik.- írta Braskó Csaba Múzsa című könyvéről a 160 gramm blog.

 

"Kötelező olvasmánynak kellene tenni az iskolákban. Hitet, reményt, erőt ad és cselekvésre késztet!" - D. Anikó

 

Ha nem szeretnél lemaradni az utolsó példányok egyikéről, vagy szeretnél rokonaidnak, barátaidnak, munkatársaidnak segíteni egy-egy kötettel, figyeld a 21. Század Kiadó különleges, limitált idejű Múzsa-akcióját!

 

 

 

Vásárolj 4000 Ft felett és válassz egy AJÁNDÉKOT a Kosár oldalon.

Gyere, nézz körül további kínálatainkban!

 

Amennyiben kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban kérjük az info@21.szazadkiado.hu email címen Kiadónkat keresse, a promóciót mi bonyolítjuk.

 

Csomagajánlataink:

Mások ezt vették még

William R. Forstchen
3.990 Ft 1.490 Ft
Holly Madison
3.990 Ft 990 Ft
Brian Hare, Vanessa Woods
4.490 Ft 1.490 Ft
William R. Forstchen
3.490 Ft 2.757 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.617 Ft
Dorothea Benton Frank
3.490 Ft 990 Ft
Mary Higgins Clark
3.490 Ft 990 Ft
Máté Krisztina
3.990 Ft 1.490 Ft
Colton Burpo
2.500 Ft 490 Ft
Annick Cojean
3.490 Ft 1.490 Ft
Tasmina Perry
3.690 Ft 1.990 Ft
Papp Diána
2.990 Ft 490 Ft
Robert Masello
3.990 Ft 1.990 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.757 Ft
Kovács Kovi István
2.990 Ft 490 Ft

Ezek is érdekelhetnek: