A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
2.990 Ft
2.243 Ft
Webshop kedvezmény: 747 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Emily Brightwell
ISBN: L-9786155733840
Gyártó: Vendég kiadónk: LETTERO Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Minerván kívül tucatnyi más embernek lett volna indoka eltenni láb alól a gonosz üzletembert. De csak Mrs. Jeffries, a briliáns agyú házvezetőnő jön rá, ki volt a valódi tettes.

Menny.:

Fülszöveg

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Minerva Kenny imádnivaló nőszemély, de sajnos hajlamos „kölcsönvenni” csinos apróságokat. Mentségére szóljon, hogy néhány nap múlva visszacsempészi az elcsent tárgyat a jogos tulajdonosnak. Amikor William Barrett, a sokak által gyűlölt, londoni üzletember rájön Minerva kínos kleptomániájára, zsarolni kezdi a nőt. Ám nemsokára holtan találják a zsarolót a dolgozószobájában. Minerván kívül tucatnyi más embernek lett volna indoka eltenni láb alól a gonosz üzletembert. Sőt, módja is! A dolgozószoba nyitott ablakán bárki bejuthatott a lakásba, hiszen a felújítás alatt álló épület állványain szimpla ügy felmászni. De csak Mrs. Jeffries, a briliáns agyú házvezetőnő jön rá, ki volt a valódi tettes.

A sorozat minden kötete önálló detektívtörténet.

További ajánlatainkat keresd a Lettero Kiadó és a Női olvasmányok kategória alatt.

 

Kapcsolódó termékek

Rena Olsen
3.490 Ft 2.617 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 2.768 Ft
Emily Brightwell
2.990 Ft 2.392 Ft
P.D. James
2.990 Ft 2.242 Ft

Ezek is érdekelhetnek: