A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Webshop kedvezmény: 897 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Emily Brightwell
ISBN: L-9786155733840
Gyártó: Vendég kiadónk: LETTERO Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Minerván kívül tucatnyi más embernek lett volna indoka eltenni láb alól a gonosz üzletembert. De csak Mrs. Jeffries, a briliáns agyú házvezetőnő jön rá, ki volt a valódi tettes.

Menny.:

Fülszöveg

Mrs. Jeffries főzni kezd - Emily Brightwell

Minerva Kenny imádnivaló nőszemély, de sajnos hajlamos „kölcsönvenni” csinos apróságokat. Mentségére szóljon, hogy néhány nap múlva visszacsempészi az elcsent tárgyat a jogos tulajdonosnak. Amikor William Barrett, a sokak által gyűlölt, londoni üzletember rájön Minerva kínos kleptomániájára, zsarolni kezdi a nőt. Ám nemsokára holtan találják a zsarolót a dolgozószobájában. Minerván kívül tucatnyi más embernek lett volna indoka eltenni láb alól a gonosz üzletembert. Sőt, módja is! A dolgozószoba nyitott ablakán bárki bejuthatott a lakásba, hiszen a felújítás alatt álló épület állványain szimpla ügy felmászni. De csak Mrs. Jeffries, a briliáns agyú házvezetőnő jön rá, ki volt a valódi tettes.

A sorozat minden kötete önálló detektívtörténet.

További ajánlatainkat keresd a Lettero Kiadó és a Női olvasmányok kategória alatt.

 

Kapcsolódó termékek

Jane Corry
3.690 Ft 2.583 Ft
P.D. James
2.990 Ft 2.093 Ft

Ezek is érdekelhetnek: