A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
10.000 Ft felett <strong>AJÁNDÉK választható a kosár oldalon</strong> az általunk felkínált könyvek közül 10.000 Ft felett AJÁNDÉK választható a kosár oldalon az általunk felkínált könyvek közül
3.990 Ft
2.993 Ft
Webshop kedvezmény: 997 Ft 25%
Menny.:
Sikerkönyvek között válogathatsz
10.000 Ft felett AJÁNDÉKOT választhatsz a kosár oldalon
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
40.000 Ft felett +21% bónusz kedvezmény

Mitől alszik jól a baba? - Sofia Axelrod

3.990 Ft
2.993 Ft
Webshop kedvezmény: 997 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786156122841

Sofia Axelrod: Mitől alszik jól a baba?

Gyengéd, tudományos módszer, hogy a kisbabád végig aludja az éjszakát

 

Leírás

Sofia Axelrod: Mitől alszik jól a baba?

 

Gyengéd, tudományos módszer, hogy a kisbabád végig aludja az éjszakát

 

A legfrissebb Nobel-díjas kutatásokra alapozott módszer

 

Az alvás és az alváshiány sarkalatos probléma az újdonsült szülők számára.

Az újszülöttek rendszerint két-háromóránként ébrednek fel, a karikás szemű, kimerült szülők leghőbb vágya egy éjszaka, amit háborítatlanul végigalhatnak. Tanács van bőven, a legfrissebb kutatások azonban egész mostanáig nem voltak hozzáférhetők.

Sofia Axelrod első gyermeke születésekor rájött, hogy a tipikus altatási tanácsok ellentmondanak rendelkezésre álló tudományos ismereteinknek, köztük Axelrod mentorának Nobel-díjjal kitüntetett kutatásaival is.

 

  • Miért érdemes normál helyett vörös izzót tenni a gyerekszobába?
  • Miért nem igaz az ősrégi jótanács, hogy „Alvó babát ne ébressz fel”?
  • Hogyan alakíthatjuk ki az egészséges rutint?
  • Hogyan szoktassuk be az alvást gyengéden, minimális (2 percnél kevesebb) sírással?

 

Axelrod a test cirkadián ritmusáról, belső órájáról szerzett legfrissebb értesüléseinkre hagyatkozó módszere forradalmasítja az altatást. – Lényege, hogy kerüljük el, hogy a belső óránkat a fény és a külső ingerek megzavarják. Segítségével maguktól csitulnak el a kicsik, könnyebben alszanak el, és végigalusszák az éjszakát.

E módszer birtokában a baba és a szülők egyaránt kipihenhetik magukat.

 

Sofia Axelrod, PhD – neurológus, kétgyermekes anya. Saját babáinál elsöprő eredményeket ért el, és ezután számtalan családdal foglalkozott alvástanácsadóként. Mentora, Michael W. Young a New York-i Rockefeller Egyetemen működtet alváslabort, és 2017-ben kapott orvosi Nobel-díjat.

Bővebb információ: SofiaAxelrod.com

 

„Bárcsak meglett volna nekem ez a könyv, amikor kismama voltam!” – Tovah P. Klein, PhD, a Barnard College Csecsemőfejlesztő Központjának igazgatója

 

„A kimerült olvasó hálás lesz a téma szakértőjének világos, érthető útmutatójáért.” – Publishers Weekly

 

„Felbecsülhetetlen forrás – végre a babák és a szülők is rendesen kialudhatják magukat.” - – Library Journal

 

 

A 21. Század Kiadó ajánlója

 

Mi köze lehet egy tudományos módszernek a valódi élethez? Hogyan mondhatja meg egy tudós, miként tudom altatni a kisbabámat? Úgy, hogy az a tudós maga is anyaként tapasztalta meg a módszer előnyeit. Sofia Axelrod pontosan tudja, miről beszél, és tanácsai hogyan működnek a gyakorlatban, amikor Nobel-díjas kutatási mentorának eredményeit közérthető formában tárja elénk.

A Gyengéd altatáshoz szoktatás programja négy programpontját bárki könnyedén elsajátíthatja a roppant olvasmányosan megírt kötetből. A szöveg jól strukturált, esettörténeteket, kiemelt tippeket, könnyen visszakereshető összefoglalókat tartalmaz. Sofia Axelrod módszerének köszönhetően a kialvatlanságtól kóválygó, holtfáradt anyukák és apukák fellélegezhetnek, és végre szundíthatnak egy jót. Vagy sokat. A kiegyensúlyozottan alvó babáikkal együtt.

A kötet tanácsait megfogadva a szülők úgy érezhetik majd, hogy az altatás nem is olyan nagy küzdelem, és a gyerekszobában újra béke honol majd.

 

Sofia Axelrod gyereknevelési könyvében egy olyan gyengéd, mégis roppant hatékony módszert mutat be, mely forradalmasítja az altatást, megkönnyítve rengeteg szülő életét.

Kosárba

Mások ezt vették még

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére