A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Mindörökké Balaton - Édesvízi mediterrán 5. - Tóth Gábor Ákos

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Tóth Gábor Ákos
ISBN: 9786155955785
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

Tóth Gábor Ákos: Mindörökké Balaton

Balaton-felvidéki családregény sorozat 5. kötete

„Az emberi kapcsolatok, az együttélés buktatói és a problémákon átsegítő, közös gasztronómiai tréningek ihlette történet.”

Menny.:

Fülszöveg

Tóth Gábor Ákos: Mindörökké Balaton

Balaton-felvidéki családregény sorozat 5. kötete

 
„Amikor megvalósulnak az álmaink, azt legalább olyan nehéz megemészteni, mint amikor nem. A kaland előbb-utóbb feladattá, tervvé silányul, de lássuk, hogy működik ez a mindennapokban!”
Az Édesvízi mediterrán regényfolyam immár 5. kötetét tartja kezében az olvasó.
A hazatelepült kanadai magyar „bőrébe bújt” szerző családjával egyre otthonosabban érzi magát az aprócska Balaton-felvidéki faluban. S bár Oaks nem győzi hangsúlyozni, hogy gyűlöli az idillt, - fél, hogy elveszti a nehezen megszerzett harmóniát, - meglepődik, amikor azzal szembesül, hogy Balatonszépe lakói nem kérnek a sikerből, amit felesége a történetük megírásával aratott.
Híre megy, hogy egy kanadai stúdió filmet forgat a regényből, ráadásul éppen a faluban. A helybéliek és a nyaralók tiltakoznak, mert úgy érzik: a produkció áruba bocsátja az élményt, amelyet ők nap mint nap átélnek.
A turistáktól érintetlen földi paradicsomok lakóinak örök dilemmája: mennyire támogassák a fejlődést hozó változásokat és a várható haszon érdekében milyen határok között mondjanak le hagyományaikról?
A szerző az emberi kapcsolatokra, az együttélés mulatságos buktatóira és a problémákon átsegítő, közös gasztronómiai tréningekre építi történetét, amelyet ezúttal is a csodás balatoni környezet elmaradhatatlan díszletébe helyez.
 
 
 
 
 
 
 
 
A sorozat 5. kötete önállóan vagy kedvezményes csomagajánlatban is megvásárolható.
 
 
 
 
 

Ezek is érdekelhetnek: