A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
12.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 12.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
5.990 Ft
BLACK FRIDAY 25% - 30% - 50%
AJÁNDÉK MAGAZIN21
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
12.000 Ft felett ingyen szállítunk

Mindennapi hősök - puzzle 1000

5.990 Ft
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9780735368538
A PUZZLE értékesítése 2021.11.29-e után rendelhető.

Limitált példányszámok állnak rendelkezésre ezért javasoljuk, hogy iratkozz fel értesítés kérésre és automatikus emailt küldünk ha készletre kerül a kiválasztott termék. 

Mindennapi hősök - puzzle 1000 darabos - Galison

 

A Mindennap hősök - Everyday Heroes 1000 darabos puzzle elbűvölő illusztrációi azoknak a munkájukat végző embereknek nyújt köszönetet, akik töretlenül végzik a munkájukat a legnehezebb időszakokban is.

Az ápolók, mentők, tűzoltók mellett kiemelést kapnak például az áruszállítók és eladók is és megannyi más nélkülözhetetlen munkaerő.  

Lenyűgöző, színes grafikai elemekkel – vastag, erős prémium minőségű puzzle darabok.

A Galison puzzle-ok, papíráruk és egyéb ajándékok a művészetet hozzák el a mindennapi életbe, népszerű szórakozást nyújtva a gyermekkortól az időskorig. 

Ez a vásárlásod 6 pontot ér!

Leírás

Mindennapi hősök - puzzle 1000 darabos - Galison

Illusztrátor: Elizabeth Grubargh

o

 

 

A Mindennap hősök - Everyday Heroes 1000 darabos puzzle elbűvölő illusztrációi azoknak a munkájukat végző embereknek nyújt köszönetet, akik akik töretlenül végzik a munkájukat a legnehezebb időszakokban is.

Az ápolók, mentők, tűzoltók mellett kiemelést kapnak például az áruszállítók és megannyi más nélkülözhetetlen munkaerő.  Valamint helyet kapnak még a szeretett házi kedvenceink is, akikkel mindig vigaszra lelhetünk.

Felnőtteknek és gyermekek számára is nagyszerű kikapcsolódás akár családi programként is és a puzzle üzenete tovább tart mint a kirakása.

 

Lenyűgöző, színes grafikai elemekkel – vastag, erős prémium minőségű puzzle darabok. 

 

A doboz tartalmazza a puzzle kirakását segítő képet, valamint az illusztrátort is bemutatja.

o

 

  • LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK – A Galison folyamatos minőségellenőrzést alkalmaz a gyártás során, hogy a tökéletes minőséget biztosítsa felhasználói számára.  Minden darab tükröződésmentes és nem mérgező tintával van nyomtatva.
 
  • KÖNNYŰ KEZELÉS – Az 1000 puzzle-darab vastag és masszív kivetelezésű, a hátoldaluk fehér matt felülettel rendelkezik.  Közepes nehézségű feladat.

       Puzzle kirakott mérete 68,6 x 50,8 cm.

       Doboz mérete 28,6 cm x 21 cm x 5,1 cm.

A masszíy tárolódoboz praktikusan kezelhető mérettel rendelkezik és ideális a puzzle darabok biztonságos és sérülésektől mentes tárolására. 

A Galison puzzlekat matt felületű, erős dobozokba csomagolják, amely tökéletes minőséget nyújt ajándékozás során és a későbbi tároláshoz is. 

 

o

 

GALISON – prémium minőségű szórakozás az egész család számára.

Puzzle-ok, papíráruk és egyéb ajándékok melyek a művészetet hozzák közelebb a mindennapi életbe.

A Galison az üzleti tevékenységét múzeumokkal együttműködve kezdte meg 1979-ben azzal a céllal, hogy a különböző művészek alkotásait jól megtervezett papírtermékek formájában széles körben elérhetővé tegye. Manapság a Galison már széleskörű portfólióval és évente frissülő új kollekciós termékekkel rendelkezik. A cég küldetése, hogy inspirálják az embereket az általuk gyártott termékekkel és közelebb hozzák a művészetet a mindennapi életünkbe.

A Galison márka garancia a tökéletes minőségű kivitelezésére.

 

 

A Mindennapi hősök 1000 darabos puzzle gyönyörű színes grafikája tökéletes kikapcsolódást nyújt és üzenete tovább tart mint a puzzle kirakása.

 

Tedd a kosaradba ezt a páratlan szépségű puzzle-t.

 

 

Értesítést kérek

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére