A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

(M)ilyenek vagyunk mi magyarok - Hungary - csomag - 7 cím

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
23.030 Ft
14.830 Ft
Webshop kedvezmény: 8.200 Ft
Webshop kedvezmény: 36%
ISBN: hungary-csom
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 15

(M)ilyenek vagyunk mi magyarok - Hungary - csomag - 7 cím

Merülj el a magyar valóság szórakoztató bugyraiban.

Fülszöveg

(M)ilyenek vagyunk mi magyarok - Hungary - csomag - 7 cím

Kordos Szabolcs népszerű Hungary sorozata - frissített kiadás

A budapesti szállodák, a vendéglátás, az éjszakai élet és a turizmus legféltettebb titkai 

Merülj el a magyar valóság szórakoztató bugyraiban – less be a luxusszállodák szobáiba, szállj fel egy fapadosra, fedezd fel az éjszakai élet titkos helyszíneit, és ismerd meg a gasztrovilág vagy a magyar turisták meghökkentő sztorijait!

Átdolgozott frissített kiadásban kapható Kordos Szabolcs Hungary-sorozata!

 

 

Kordos Szabolcs legújabb könyvei nemcsak szórakoztató történetek laza sokaságát vonultatja fel, hanem pillanatképet készít a XXI. századi magyar társadalom felső köreiről és betekintést nyújt az éjszakai élet és a luxusipar dolgozóinak életébe. Engedje, hogy a londiner elvegye a táskáját és bevezesse az intrikák, a fényűzés és a szemfényvesztés világába!

Hiányzik valamelyik kötet a polcodról, vagy frissítenéd a gyűjteményedet, vagy tartalmas szórakozást ígérve meglepnéd egy ismerősödet?

Gyönyörű borítókkal, új kiadásban most megvásárolható egyben Kordos Szabolcs Hungary-sorozata kedvezményes csomagajánlatban is:

A csomag tartalma:

 

 


 

Gyönyörű borítókkal, új kiadásban most megvásárolható egyben Kordos Szabolcs Hungary-sorozata kedvezményes csomagajánlatban: