A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

(M)ilyenek vagyunk - amikor utazunk

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
6.580 Ft
4.920 Ft
Webshop kedvezmény: 1.660 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Kordos Szabolcs
ISBN: hungary
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 5

(M)ilyenek vagyunk - amikor utazunk - Kordos Szabolcs

Hungary sorozat - Airport + Turista

Fülszöveg

(M)ilyenek vagyunk - amikor utazunk - Kordos Szabolcs

 

 

Kordos Szabolcs Hungary-sorozatával merülj el a magyar valóság szórakoztató bugyraiban – less be a luxusszállodák szobáiba, szállj fel egy fapadosra, fedezd fel az éjszakai élet titkos helyszíneit, és ismerd meg a gasztrovilág vagy a magyar turisták meghökkentő sztorijait!

A nagy sikerű Hungary-sorozat szerzője, Kordos Szabolcs a Turista from Hungary könyvében bemutatja, milyenek vagyunk, ha minden értelemben átlépjük a határokat. A turista szokásainkon túl most elmesélik kalandjaikat a koronavírus idején az utasokat hazamenekítő idegenvezetők, azok a kollégáik, akik a krízis miatt a világ egy távoli pontján rekedtek, és beszélnek az iparág összeomlásáról a dráma nagy vesztesei, az utazási irodák tulajdonosai.  

Kordos Szabolcs kontinenseken átívelő utazásra repíti olvasóit, a szórakoztató riportkönyvben repülőtéri dolgozók, légiutas-kísérők és pilóták mesélik el, hogy milyen a valóság tízezer méter magasságban. Az Airport, Hungary 2016-ban jelent meg először, a sokszoros utánnyomás ellenére ma már alig lehet hozzáférni, minden példánya elkelt. Amit most, kedves Olvasó, a kezében tart, az a vadonatúj második, további sztorikkal és megszólalókkal bővített kiadás, amely a 2020-as pandémia idején készült.

Csatolják be biztonsági övüket, felszállunk!

 

A Hungary-sorozat két nagy sikerű kötetét most új, átdolgozott, további sztorikkal és megszólalókkal bővített kiadásban adjuk ki, gyönyörű, új borítóval.

Hungary sorozat - Airport + Turista

Ezek is érdekelhetnek: