A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Mi változott az év sikerszerzőjének az életében?

Mi változott az év sikerszerzőjének az életében?

 

Megkérdezték Paula Hawkinst, mi változott az életében 2015-ben, miután A lány a vonaton lett az év legnagyobb sikerkönyve, Paula pedig hetek alatt ismert, sikeres és gazdag ember lett. 

 

 

 

Ez a csodálatos év hihetetlen számomra. Van pénzem, anyagi biztonságban élek, ez nagyon kellemes változás az életemben. Ugyanakkor nem változtak a barátaim, nem költöztem el a házamból, ugyanis teljesen más, ha egy író válik híressé, mintha egy színész. Őket azonnal felismerik, én íróként, folytathattam a hétköznapi életemet, senki nem háborgat.

 

A lány a vonaton könyv, hogy a megjelenése évében filmes jogot is kapott és hogy a film ilyen gyorsan elkészült, nagyon meglepett.  -  Januárban jelent meg a regény Amerikában, a DreamWorks stúdió pedig márciusban vásárolta meg a megfilmesítés jogát. A lány a vonaton film bemutatója 2016 őszén lesz, Magyarországon és Amerikában egyidőben -  info: 21. Század Kiadó.
 

Sokan azt mondták, évekbe telik majd, mire a filmes jogból forgatás és kész film lesz, talán el sem készül majd. Ehhez képest a filmforgatás jelentős részén túl vannak, szinte majdnem kész. A főszereplő Emily Blunt egyszerűen elképesztő színész. Nem tudom, volt-e életében egy percig is csúnya, mindenesetre most tényleg úgy néz ki, mint akinek tökéletes káosz az élete. Furcsa érzés látni egy színészt, aki aszerint cselekszik, amit te gondoltál ki... 

Kiöntöd a lelked a papírra, azután nézed, hogy az emberek belelátnak a fejedbe, és olvassák a legtitkosabb gondolataidat. 

Szoktam nézni, az embereket, ahogyan a könyvemet olvassák a vonaton. Figyelem, hogy jól szórakoznak vagy unatkoznak. Szerintem néha azt hiszik, hogy valami kukkoló vagyok.

 

 

 

 

 

 

Kövesd a 21. Század Kiadót, hogy értesülj a hírekről, újdonságokról és akciókról!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek magazin