/>
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Szeretettel fűszerezve - Mautner Zsófi könyvcsomag

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
8.980 Ft
6.180 Ft
Webshop kedvezmény: 2.800 Ft
Webshop kedvezmény: 31%
Mautner Zsófi
ISBN: mautner-zsofi-konyvcsomag
Gyártó: 21. Század Kiadó

Fülszöveg

Zsófi közel tizenöt éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával, de az a szívből jövő lelkesedés, amit egy jó recept kidolgozásánál és megosztásánál érez, a mai napig nem vesztett a csillogásából. Egy év a konyhámban címmel megjelent legújabb szakácskönyvvel azokhoz szól, akik hozzá hasonlóan ezernyi örömöt és szépséget lelnek a főzésben, akiket boldoggá tesz, ha szeretteiket házikoszttal kényeztethetik, és akik hisznek abban, hogy egy tányér szívvel, lélekkel elkészített étel gyakran többet ér, mint ezer szó.

Mautner Zsófi egy karácsonyi hangulatú, de természetesen gasztronómiai témájú színezővel üzeni, hogy a színezés, akárcsak a közös főzés, boldogságot ad, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az izgalmas rajzok mellé pedig természetesen legtitkosabb karácsonyi receptjeiből is megoszt tizenötöt, hogy akinek a színezés meghozta a kedvét a főzéshez, az se maradjon tippek nélkül.

Csomagok Mautner Zsófi csomag

Értéke fogyasztói áron: 8.980 Ft
Kedvezményes csomagár: 6.180 Ft
Csomag kedvezmény: 31%

Kapcsolódó termékek

Mautner Zsófi
5.990 Ft 4.792 Ft

Ezek is érdekelhetnek: