A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Második esély - KGI sorozat #1

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
2.990 Ft
2.268 Ft
Webshop kedvezmény: 722 Ft
Webshop kedvezmény: 24%
Maya Banks
ISBN: 9786158036238
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 0
NEM KAPHATÓ pillanatnyilag ez a termék!
Kifutás dátuma:
2020-07-27

Fülszöveg

Maya Banks: Második esély  KGI-sorozat, 1. könyv

Cor Leonis Kiadó

A sorozat mindegyik kötete önálló történet – bár a szereplők és egyes motívumok visszatérőek, a regények sorrendiség nélkül olvashatóak.

                                                                                                          

A Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a Kelly-fivérek családi vállalkozása. 

Adottságok: Magas szintű intelligencia, kőkemény test, katonai előképzettség.

Tevékenységi kör: válaszlépés emberrablás vagy túszejtés esetén. A KGI megoldja azokat az ügyeket, amelyekkel az amerikai állami szervek elakadnak…

  
Maya Banks legújabb, érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.

Ethan Kelly, az egykori haditengerész repülőgép-szerencsétlenségben veszítette el a feleségét. Az azóta eltelt egy évben elzárkózott a külvilágtól, és senki sem képes áttörni a maga köré emelt falakat. A mélységes fájdalom mellett rettenetesen gyötri a bűntudat, mert férjként óriási kudarcot vallott.
Egy nap azonban megtudja, hogy Rachel él, de fogságban tartják. Azt tervezi, hogy a KGI, a szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása segítségével kiszabadítja. Azzal viszont nem számolt, hogy a felesége nem emlékszik sem rá, sem a közös életükre. Ethan reméli, hogy jóváteheti a múltbéli hibáit, és kapnak egy második esélyt. A veszély azonban még nem múlt el. A rejtélyes fogvatartók nem hagyhatják életben a nőt, és ki tudja, milyen titkok kerülnek napvilágra, ha Rachel egy nap visszanyeri az emlékezetét.


Maya Banks világhírű amerikai bestselleríró, több mint ötven regény szerzője. Egyaránt ír romantikus regényeket, történelmi románcokat és thrillereket. A KGI-sorozat, amelynek köteteit a 3. résztől a 21. Század Kiadónál jelennek meg, Maya Banks egyik legsikeresebb szériája. Maya Texasban él férjével és három gyerekével.

 

A KGI-sorozat eddig megjelent részei:

Második esély  KGI-sorozat #1

A szabadság kulcsa  KGI-sorozat #2

A rejtőzködő  KGI-sorozat #3

Suttogó angyal  KGI-sorozat #4

Kapcsolódó termékek

Michelle Frances
3.690 Ft 2.583 Ft
Taylor Jenkins Reid
3.890 Ft 2.723 Ft
Tasmina Perry
3.690 Ft 673 Ft
Sally Christie
3.990 Ft 2.792 Ft
Tasmina Perry
3.990 Ft 2.793 Ft
Maya Banks
3.690 Ft 2.583 Ft
Maya Banks
3.690 Ft 673 Ft
Dorothy Eden
3.690 Ft 2.583 Ft

Ezek is érdekelhetnek:

Termék címkék: 2018, amerika, kgi, könyvek nőknek, romantikus