Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
0 Ft
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes átvétel a BookUp Könyvesboltban
FoxPost, GLS, MPL, Packeta szállítási módok
2100 Ft extra kedvezmény 15.000 Ft felett kuponkód: 2100
Termék címkék:
2021 Magazin21

Magazin21 - AJÁNDÉK

0 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: magazin21-2022
Ez a vásárlásod 0 pontot ér!

Magazin21 - Ajándék az Olvasóknak

21. Század Kiadó könyves magazinja

72 oldal színtiszta könyves szórakozás. 

Rendelésenként 1 db Magazin21 kerül kiküldésre, melyet a csomagoláskor helyezünk a csomagba.

Olyan magazint álmodtunk meg, amelyet jó érzés kézbe venni, otthon a nappaliban az asztalon hagyni, amit megőriznek az olvasók, hogy időnként újra és újra átlapozhatóvá váljon és a fontos könyvek évek múlva is szem előtt maradhassanak. Mert az értékálló könyvekhez sok esetben hangulat és élethelyzet is kell.

Leírás

Magazin21 - Ajándék az Olvasóknak

21. Század Kiadó könyves magazinja

o

 

„Nincs olyan hű barát, mint a könyv” – a gondolat nem tőlem, hanem az irodalmi Nobel-díjas író, Ernest Hemingwaytől származik, de képtelenség vele nem egyetérteni.

Barátokra márpedig mindig szükségünk van, különösképpen a nehezebb időszakokban. Ma az egész világ nehéz időszakát éli, mi itt Magyarországon is régen, vagy talán sosem látott kivívásokkal nézünk szembe. Hogy mennyire vagyunk ott egymásnak, az bizony változó, de a könyvek ma is és mindig ott lesznek nekünk, velünk. És ez jó.

Könyvkiadóként talán sosem volt ekkora a felelősségünk. Hiszen nem csak megmutatnunk kell a világot, de menedéket is kell kínálnunk előle. Munkatársaimmal az elmúlt évben is gyönyörű, izgalmas, elgondolkodtató, informatív, megható vagy épp mulatságos könyveket hoztunk létre és hoztunk el önöknek; olykor mindezek egyedi kombinációit. Ügyeltünk rá, hogy köteteink külsőleg is esztétikus tárgyak legyenek, amelyeket önök szívesen forgatnak majd, sőt akár ékességei lehetnek házi könyvtáruknak.

A világirodalom mindenhonnan látszó csúcsaitól az új felfedezéseken át, a sajátos hangulatú magyar prózától a lebilincselő riport- és ismeretterjesztő könyvekig és a szívet melengető vagy megdobogtató történetekig minden műfajban arra törekszünk, hogy olvasásra fordítható értékes óráikban meghatározó és tartós élményt adjunk önöknek.

Nem kevesebb az ambíciónk ezzel a magazinnal sem, amely jóval több holmi karácsonyi könyvkatalógusnál. Exkluzív írásokkal – köztük egy magyarul korábban sehol nem olvasható Hemingway-novellával – interjúkkal, könyvrészletekkel és más könyves érdekességekkel engedünk betekintést a a 21. Század Kiadó és a Next21 Kiadó színes világába.

Tartsanak velünk!

A 21. Század Kiadó csapata

 

o

Szerkesztőségi ajánlás:

Olyan magazint álmodtunk meg, amelyet jó érzés kézbe venni, otthon a nappaliban az asztalon hagyni, amit megőriznek az olvasók, hogy időnként újra és újra átlapozhatóvá váljon és a fontos könyvek évek múlva is szem előtt maradhassanak. Mert az értékálló könyvekhez sok esetben hangulat és élethelyzet is kell.

A Magazin21 csak színtiszta könyves szórakozást tartalmaz, 72 oldalas összefoglaló a 21. Század színe-javából, 2022-ből. Az idei éves kínálatunkból így sem fért el minden könyv, de segítünk továbbnavigálni az olvasókat és elvezetni a teljes kínálatra vagy a bővebb tartalmi információkra. 

A Magazin21 ingyenes, promóciós termék, limitált példányszámban kerül kiadásra és csak könyvvásárló személyekhez jut el. Ha szeretitek, folytatni fogjuk, lehet őket évadonként gyűjteni, a könyves kínálatainkat évről - évre áttekinteni.  

Bízunk benne, hogy szeretni fogjátok, igyekeztünk továbblépni a megszokott rutinokon és egy-egy új irányt becsempészni a magazinos könyvajánlásba.

Olvassátok, forgassátok olyan szeretettel, ahogyan azt mi készítettük nektek, az Olvasóknak! 

21. Század Kiadó csapata

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére