A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Leviatán

paul-auster-leviatan-21-szazad-kiado-regeny Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.990 Ft
3.192 Ft
Webshop kedvezmény: 798 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Paul Auster
ISBN: 9786155759789
Gyártó: 21. Század Kiadó

Rendeld elő 20% kedvezménnyel és ingyen szállítással a LIBRI oldalán.

Kattints a Libri logóra és ott jegyezd elő az extra kedvezményekért.

Fülszöveg

Paul Auster: Leviatán

fordító: Pék Zoltán

Várható megjelenés: 2018. november 12.

 

 

"Hat nappal ezelőtt egy férfi felrobbantotta magát az út szélén Wisconsin állam északi részén. Szemtanú nem volt, de a jelek szerint a fűben ült, a parkoló autója mellett, amikor a bomba, amit éppen készített, véletlenül felrobbant."

Peter Aaron és Benjamin Sachs hasonló karakterű írók, azonban életük más-más pontján tartanak: Sachs már régóta boldog házasságban él, kiadott egy regényt, az intellektusa bámulatra méltó, és a legjobb úton halad a siker felé. Eközben Peter még csak most indult el a pályán, botladozik a magánéletben, így érthető módon felnéz a barátjára. Ám ekkor egy baleset miatt Sachs személyisége gyökeresen megváltozik, majd a férfi hirtelen eltűnik a családja és a barátai életéből. Aztán amikor Amerika-szerte különös merényletsorozat veszi kezdetét, és felbukkan egy alak, akit sokan terroristának, sokan nemzeti hősnek tartanak, Peter a barátja emlékének védelmében leírja Sachs igaz történetét – így próbál utat találni a szubjektív igazságok útvesztőjében.

Leviatán Auster életművének egyik legkiemelkedőbb és legpolitikusabb darabja, személyes témaként a barátságot és a szerelmet vizsgálja, ideológiai síkon pedig a szabadságot és a politikai cselekvést. 

 A regény, melyet a közönség és a kritika is az író egyik főművének tart, az Auster életműsorozat harmadik darabja.

 

Kapcsolódó termékek

Paul Auster
3.990 Ft 3.192 Ft
Paul Auster
3.990 Ft 3.192 Ft

Ezek is érdekelhetik:

Termék címkék: 2018, irodalom, Paul Auster