Termékek Menü

Krimi, thriller könyvcsomag

krim_thriller_csomag Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
14.470 Ft
4.360 Ft
Webshop kedvezmény: 10.110 Ft
Webshop kedvezmény: 70%
Andrew Kaplan - William R. Forstchen - PD James - Robert Crais
ISBN: KTCS
Gyártó: 21. Század Kiadó
Fülszöveg

Krimi, thriller csomagajánlatunkban négy sikerszerző könyvét kínáljuk. Kattints a borítóra ha a teljes fülszöveget szeretnéd elolvasni.

 

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.  Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt? 

“Az egyetlen dolog, ami még ennél a mesterien megírt regénynél is ijesztőbb, hogy ami benne áll, bármikor megtörténhet a valóságban is. És semmi nem fog megvédeni bennünket” - W. E. B. Griffin

 

 

 

 

A Homeland tévésorozathoz hasonlóan a regény is fordulatos cselekménnyel és sokkoló meglepetésekkel szolgál az olvasónak. 

Bejrút, 2006. Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. 

Az izgalmas fordulatokban bővelkedő sztori segítségével mélyebb betekintést nyerhetsz a sorozat főszereplőinek életébe, és olyan dolgokat tudhatsz meg múltjukról, amikről a tévében már nem esik szó. A briliáns elméjű kémnő sorsa és két kontinensen átívelő küldetése letehetetlen olvasmány.

A könyvet a Comment:com lelke és motorja, Varga Attila Sixx fordította. 

 

 

2021-et írunk. Huszonöt éve egyetlen gyermek sem született. Az emberi faj a kihalástól tart. 

"Az utóbbi évek egyik legjobb sci-fije Az ember gyermeke. Nem az űrhajós-robotos iskolát követi, hanem egy sokkal mocskosabbat: itt egy szülésznő erkölcsileg egyetlen elfogadható választása, hogy terrorista lesz. A sokkból a nézőt olykor kizökkentő bugyutaságok ellenére Cuarón filmje hosszan és mélyen elgondolkodtat - és ennek a műfajnak nincs ennél fontosabb célja."  index.hu

A regényből az Universal filmet készített Julianne Moore és Clive Owen főszereplésével.

 

 

 

Miután Scott James, a Los Angeles-i rendőrjárőr egy lövöldözés során elveszíti a társát, és majdnem az életét is, elhatározza: megtalálja a felelősöket. "Kutyás" nyomozó lesz belőle; új társa, a robbanószer-keresésre kiképzett Maggie a gazdáját veszítette el Afganisztánban, mielőtt Scotthoz került. Nem könnyen szoknak össze - mindkettejüket nyomja-nyomasztja a múlt... 

A New York Times eladási listáján számos könyvével vezető krimiszerző regényei több rangos díjat is nyertek, és már több mint 42 országban kiadták őket. 

„Szívszorító olvasmány. Maggie érzelmeinek és elképesztő képességeinek érzékletes leírása rabul ejti az olvasót." - New York Times

 

 

 

 

 

Csomagok Thriller csomag - terror, politika

Értéke fogyasztói áron: 14.470 Ft
Kedvezményes csomagár: 4.360 Ft
Csomag kedvezmény: 70%

Kapcsolódó termékek

Robert Crais
3.490 Ft 690 Ft
P.D. James
3.500 Ft 690 Ft
Andrew Kaplan
3.990 Ft 798 Ft
William R. Forstchen
3.490 Ft 2.443 Ft

Ezek is érdekelhetik: