A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

4+1 pszichothriller, melyet el kell olvasnod a nyáron!

4+1 pszichothriller, melyet el kell olvasnod a nyáron!

 

Pszichothriller könyveinket a legnagyobb nemzetközi könyvsikerek közül hozzuk el a magyar olvasók számára.

 

 

  • A lánc címmel érkező pszichológiai thriller, az Edgar-díjas Adrian McKinty új regénye, az év krimiszenzációjának tartják kritikusai.  A keménytáblás thriller sorozatunk következő darabjaként érkezik!

       „Képtelen leszel kiverni a fejedből.” – Don Winslow

 

 

  • A bankár felesége Cristina Alger lélegzetelállító pszichothrillere, amelyből idén tévésorozat is készül a Holtodiglanból is ismert Rosamund Pike főszereplésével!

A bankár felesége c. regény  a New York Times kritikusa szerint „minden hájjal megkent,      szívdobogtató szórakoztatás”, így nem csoda, hogy szerzőjének hamar meghozta a világhírt!

  • Sötétben címmel megjelent Adam Fawley sorozat második kötete, mely az EGY KÖZELI ISMERŐS című, óriási bestseller szerzőjének új könyve.

Cara Hunter, a könyv szerzője a magyar olvasókat már meggyőzte!

„A könyv zseniális, csavar-csavar hátán, meglepetések, megdöbbenések, és nincs leállás, végig erre számíthatunk a történetben. A befejezés is fantasztikusan jól sikerült.” – Könyvutca blog

„Számunkra nem kérdéses, hogy messze az Egy közeli ismerős a legjobb, 21. Század Kiadó által kiadott könyv. Sőt, az egyik legjobb kortárs krimi.” – Funzine

  •  A Három apró hazugság, ami a kritikusok szerint még ütősebb lesz, mint a szerző debütáló regénye, az Ismerősnek jelölt, mely több mint 500.000 példányban kelt el, és nemzetközi listavezető, illetve e-könyv bestseller lett. 

„Laura Marshall-rajongók, nincs miért aggódni! Itt a Három apró hazugság, és még jobb, mint az Ismerősnek jelölt. Idegborzoló, és meglepetésekkel teli történet.” - Emily Elgar

 

Nehéz a választás, de reméljük sikerült! Melyik pszichothrillerrel kezded?

Rendezés: