A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
3.890 Ft
2.918 Ft
Webshop kedvezmény: 972 Ft 25%
25% - 30% alap KIADÓI KEDVEZMÉNY könyveinkre
TARTALMAS szórakozás
GLS, FoxPost, Packeta - kedvező díjakkal
Summer Sale - extra ajánlatok

Férfiak nők nélkül - Ernest Hemingway

3.890 Ft
2.918 Ft
Webshop kedvezmény: 972 Ft 25%
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635682621

Férfiak nők nélkül - Ernest Hemingway

 

Várható megjelenés: 2022. szeptember 15.

Leírás

Férfiak nők nélkül - Ernest Hemingway

Hemingway életműsorozat 6.


 

Hemingway második novellagyűjteménye eredetileg 1927-ben jelent meg. E tizennégy történet a szerző korai korszakának legfontosabb és legszínvonalasabb írásait tartalmazza. Témái között már megjelennek a háborús sebesülések, a férfiak és nők közti, gyakran nehézkes kapcsolatok és a sport is – mindezek Hemingwayt a későbbiekben is foglalkoztatták.

 

Itt olvasható számos, azóta már klasszikussá vált elbeszélés, így például A fehér elefánt formájú hegyek, a Bérgyilkosok, a Tíz indián, a Banális Történet és az Idegen hazában.

 

Hemingway lecsupaszított, földközeli, mégis elmélyült képiségű történetei megmutatják, hogyan lett a fiatal szerzőből a legkiemelkedőbb amerikai novellista.

 

„Aprólékos írásmódja anélkül mutatja be az unalmat, hogy ettől maga unalmassá válna.” (Nation)

 

A 21. Század Kiadó – Magyarországon először – az eredeti kötetek megjelenési sorrendjében, azok tartalmát követve, három kötetben adja közre Hemingway novellisztikáját.

Az oldal tetejére