Barion Pixel
Kiadói ár
7.821 Ft
Eredeti ár
8.690 Ft
Webshop kedvezmény: 869 Ft 10%
Menny.:
Online KIADÓ KEDVEZMÉNY
INGYENES ÁTVÉTEL a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL Tervezhető ár és idő
Black Friday extra ajánlatok

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István

Kiadói ár
7.821 Ft
Eredeti ár
8.690 Ft
Webshop kedvezmény: 869 Ft 10%
Menny.:

 

Jelöld be a kiválasztott  kiegészítő terméket, amivel a kosárba szeretnéd tenni!

 

Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635685615

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István 

 

A kötet a sorozat jogtulajdonosainak jóváhagyásával készült!

Leírás

Csengetett, Mylord? A szakácskönyv - Boromisza István 

 

 

Magyarországon több mint harminc éve töretlen rajongás övezi a Csengetett, Mylord? brit vígjátéksorozatot, újra és újra megnézzük, nevetünk, idézzük. 

De a kiváló humor, az ellenállhatatlan színészi játék, a remek szinkron és a jellegzetes karaktereken túl van még valami, ami nagyon emlékezetes.

Mrs. Lipton, a ház szakácsnőjének kiváló, ínycsiklandó ételei, akinek főztjétől és meggyes lepényeitől mindenki megnyalja mind a tíz ujját!

 

 

„Soha nem ettem még... ilyen finomat!” - mondhatná Mabel, ha Mrs. Lipton neki is hagyna egy-két falatot ínycsiklandó fogásaiból, amelyeket mostantól bárki elkészíthet a saját otthonában is.

Az ikonikus Csengetett, Mylord? sorozat világát megidéző szakácskönyvben az epizódokban előforduló fogások receptjei mellett megjelennek az V. György korabeli Anglia kulturális hagyományai is.

 

Ha elkészült a páratlan ebéd, töltsenek maguknak mellé egy pohárka Château Lafite-ot őméltósága pincéjéből!

 

A könyvben hatvan kiváló, jellegzetes brit étel receptje található meg, levesek, saláták, főételek, desszertek, piknikételek és italok, kezdőknek, és haladóknak egyaránt. 

 

 

A kötet a sorozat jogtulajdonosainak jóváhagyásával készült!

A kötet támogatója a Tesco Finest.

 

 


BOROMISZA ISTVÁN, A Csengetett,Mylord? univerzum című enciklopédia szerzője. A nagy sikerű Csengetett,Mylord? univerzum kötet után a szakácskönyv igazi szerelemprojekt volt számára, amellyel reményei szerint még tovább tudta bővíteni az egyébként is méretes univerzumot.


JALECZ LAJOS 1989 óta foglalkozik gasztronómiával, amikor is megnyitotta első, indonéz vendéglőjét Gyulán, amely szenzációnak számító konyhájával 10 éven belül háromszor került be az ország 10
legjobb étterme közé. Később a magyar konyha specialitásaival, majd gasztronómiai szaktanácsadással és étlapok tervezésével foglalkozott, valamint kialakított egy korhű konyhát a gyulai Almásy-kastélyban.
A sorozat jellegzetes karaktereinek és humorának rajongójaként ő biztosítja a Csengetett, Mylord? ihlette receptek minőségét mint séf és gasztronómiai szakértő.

 

 

Ha elkészült a páratlan ebéd, töltsenek maguknak mellé egy pohárka Château Lafite-ot őméltósága pincéjéből!

 

Kosárba

 

A Csengetett, Mylord? A szakácskönyv című kötet bemutatójára hívunk mindenkit sok szeretettel december 11-én a Stranger Caféba.
Az eseményen a kötet szerzője, Boromisza István és a kötet receptjeinek megalkotója, Jalecz Lajos séf beszélget Rényi Ádámmal az ikonikus brit sorozatról és annak kulináris fogásairól.

RÉSZLETEK

Az oldal tetejére