Barion Pixel
Kiadói ár
10.570 Ft
Eredeti ár
15.170 Ft
Webshop kedvezmény: 4.600 Ft 30%

Itt olvashattál a könyvről:

Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Sarah Adams könyvcsomag - Kedvenced a BookTok-ról csomag #2

Kiadói ár
10.570 Ft
Eredeti ár
15.170 Ft
Webshop kedvezmény: 4.600 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
ISBN: sarah-adams-csomag

Sarah Adams könyvcsomag - Kedvenced a BookTok-ról csomag #2

 

Leírás

Sarah Adams könyvcsomag - Kedvenced a BookTok-ról csomag #2

 

Gyakorlat teszi a mestert - Sarah Adams

 

A Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzőjétől

New York Times Bestseller

 

 

Annie Walker a tökéletesen hozzáillő partnert keresi. De a kentuckyi Rome-ban nehezebb megtalálni, mint hitte. Ez nem nagyváros, mindenki mindenkit ismer, napról napra szűkül a kör, hogy kivel lehet randizni. A fülébe jut, az utolsó férfi, akivel randizott, azt mondta rá: hihetetlenül unalmas.

Annie kezdi elhinni, hogy vele van gond. Flörtre vágyik, allűröket akar felvenni, mint a romantikus filmek női főszereplői. Eszébe jut, talán korrepetálásra szorul.

Will testőrként dolgozik, tetovált, és hihetetlenül jóképű - ideiglenesen tartózkodik Rome-ban, és egyetlen célt tart szem előtt: hogy ne keveredjen bele érzelmi természetű ügyekbe. Annie arra kéri, segítsen neki, hogy megtalálja az álompasit, és Willnek nincs szíve visszautasítani a nő kérését.

A barátság határvonalai veszélyesen kezdenek elmosódni, és Annie megérti, lehet, hogy nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen a szerelem - talán épp elég, ha igaz.


 

"Örökre ott akarok maradni ennek a regénynek a lapjain. Szeszélyes romantika, páratlanul szellemes csacsogással fűszerezve. Az első oldaltól szorítasz Willnek és Annie-nek, hogy sikerrel járjanak." B. K. Borison, a Lovelight-sorozat szerzője

 


Sarah Adams a Csalóka szerelem és a Ha Rómában jársz szerzője. Nashville-ben született, ott is nőtt fel. Családos, hobbija a brit történelem. Első regényét a lányai délutáni alvásai alatt írta. Azért ír, mert reméli, meg tudja nevettetni az olvasóit, de leginkább azt tartja szem előtt, hogy az olvasónak jobb kedve legyen, amikor befejezte a könyvet, mint amikor elkezdte.

 

Szeszélyes romantika, páratlanul szellemes csacsogással fűszerezve.

 

Csalóka szerelem - Sarah Adams

 

Barátokból lett szerelmesekről szóló TikTok-szenzáció, az év romkomja

 

Örökre barátok maradunk?

 

Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa.

De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat.

Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek.

Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet.

Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig.

 

Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel?

Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit?

 

Hisztérikusan nevettető romantikus komédia. – Sophie Sullivan

 

Börleszkszerűen vicces, miközben sistergően dögös és cuki – sportos románc a legjobb barátokból lett szerelmesekről: első osztályú meccs. – Chloe Liese

 

A harsány nevettetés és a fokozhatatlan gyengédség tökéletes keveréke. – Devon Daniels

 

Barátokból lett szerelmesekről szóló TikTok-szenzáció, az év romkomja

 

 

 

Ha Rómában jársz - Sarah Adams

 

A Csalóka szerelem szerzőjétől

 

„Audrey Hepburn klasszikus filmjének, a Római vakációnak felújítása – mókás, szellemes: igazi lassan kiforró romkom.” – Abby Jimenez, a Barátnak tartalak című bestseller szerzője

NPR – Az év egyik legjobb könyve

 

Amelia Rose-t Rae Rose művésznéven ismerik rajongói. Kiégett, már évek óta fenn kell tartania a „pophercegnő” imázst. Ihletet merít kedvenc Audrey Hepburn filmjéből, a Római vakációból, és az éjszaka közepén autóba ül, hogy Rómába hajtson. Na jó, a Kentucky állambeli Rome-ba. 

Amikor Noah Walker rátalál Ameliára a háza előtt, lerobbant autóval, rögtön közli, se ideje, se türelme problémás celebekre, így is elfoglalt. Jobb belátása ellenére megengedi a lánynak, hogy ott maradjon nála a vendégszobában – de csak ameddig megjavítják az autót, utána mehet Amelia, amerre lát.

Noah-nak lassan feltűnik, hogy a sztárallűröket félretéve milyen kedves és mókás ez a lány, aki a rivaldafényben töltött évek alatt egészen magányos lett. A fiú akarata ellenére közel kerül hozzá, és Amelia sem marad közömbös a bájos kisváros és a morcos idegenvezető iránt. De mint tudjuk, végül Audrey Hepburnnek is haza kellett utaznia Rómából.

 

 

Sarah Adams könyveit tiszta napfényből és szivárványból szőtték. A Ha Rómában jársz tökéletes olvasmány minden Abby Jimenez és R. S. Grey rajongó számára. Egy falatnyi öröm, amitől addig mosolyogsz, amíg bele nem fájdul az arcod. Megad mindent, amit egy kisvárosi romantikus történettől kívánhatsz, ugyanakkor elhalmoz az írónő szellemességével, és elbűvöl ragyogó varázsával. – Amy Lea, a Set on You című regény szerzője

 

Audrey Hepburnért rajongó szívem nagyon boldog! A Ha Rómában jársz élvezetes szerelmes regény, édes és kiadós, mint egy szelet meleg almás pite. – Cloe Liese, a Bergman Brothers sorozat szerzője

 

Mindig számíthatunk rá, hogy egy Sarah Adams romkom épp olyan vicces, mint amilyen édes és lehengerlő. A Ha Rómában jársz ennél is többet kínál szereplőivel, akiket a barátaidnak szeretnél tudni, a furcsa várossal, amelyet szívesen meglátogatnál, és a szerelmi történetével, amit újra és újra szeretnél elolvasni. – Sophie Sullivan, a Ten Rules for Faking It szerzője

 

Sarah Adams ezzel a Kentuckyba helyezett történettel tiszteleg a Római vakáció előtt. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy szükségem van rá. A hangulatos kisváros, a pitesütő főhős (csodálatos!), és egy lassan izzó románc arra készteti az embert, hogy egymás után falja az oldalakat. A Ha Rómában jársz elbűvölő és erőt adó menekülés. – Kerry Winfrey, a Waiting for Tom Hanks szerzője

 

A Ha Rómában jársz élvezetes szerelmes regény, édes és kiadós, mint egy szelet meleg almás pite.

 

Az oldal tetejére