A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Az amerikai örökösnő

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.690 Ft
2.583 Ft
Webshop kedvezmény: 1.107 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Dorothy Eden
ISBN: L-9786155733437
Gyártó: Vendég kiadónk: LETTERO Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3
Menny.:

Fülszöveg

Dorothy EdenAz amerikai örökösnő

romantikus regény

Lettero Kiadó

1915 tavasza. A dúsgazdag Clemency Jervis hajóra száll New Yorkban, hogy a Lusitania fedélzetén átszelje az óceánt. Alig várja, hogy megérkezzen angol vőlegényéhez, Lord Hugo Hazzardhoz. De az ír partoktól néhány mérföldre a németek megtorpedózzák a luxus óceánjárót. A kevés túlélők egyike Hetty Brown, Clemency szobalánya. Rejtélyes módon kiskorától nagyon hasonlít a munkaadójára, és így történhet, hogy a katasztrófa éjszakáján a mentőegységek összetévesztik vele. Ekkor Hetty merész elhatározásra jut: elkezdi élni Clemency életét, és hozzámegy a lordhoz. Ám az angol kastélyban nem csak Hetty rejteget titkokat. Másoknak is bőven van takargatnivalója. A szobalányból lett örökösnő egyre biztosabb benne, hogy az életére törnek, csak még azt nem tudja, ki és miért.

Az izgalmas fordulatokban gazdag, romantikus regények királynője Dorothy Eden, akinek regényeit a világ legtöbb nyelvére lefordították. Ez az első magyarul megjelenő könyve.

„Ha Dorothy Eden írná a vetőmagok használati utasítását, azokat is elkapkodnák az olvasók.” - The New York Times

További ajánlataink keresd a Lettero Kiadó és a Női olvasmányok kategória alatt.
 

Kapcsolódó termékek

Tasmina Perry
3.690 Ft 2.583 Ft
Taylor Jenkins Reid
3.890 Ft 2.723 Ft
Tasmina Perry
3.690 Ft 1.845 Ft
Cate Woods
3.690 Ft 2.583 Ft

Ezek is érdekelhetnek: