A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

xx-Conor McGregor könyvcsomag

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
6.980 Ft
1.980 Ft
Webshop kedvezmény: 5.000 Ft
Webshop kedvezmény: 72%
John Kavanagh és Jack Slack
ISBN: conor-csom
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 0

Conor McGregor elképesztő története a sikerhez vezető hosszú útról a világ legdinamikusabban fejlődő sportjában.

Utolsó példányok!

NEM KAPHATÓ pillanatnyilag ez a termék!
Kifutás dátuma:
2020-05-27

Fülszöveg

A Conor McGregor könyvcsomagban két könyvet kínálunk:

John Kavanagh:

Győzz vagy tanulj! Közös utunk az MMA világában Conor McGregorral

Ebben a könyvben John Kavanagh két lenyűgöző élettörténetet mesél el: a sajátját és McGregorét, miközben végigköveti az MMA robbanásszerű elterjedését az egész világon.

Kavanagh a „Győzz vagy tanulj!” mottót a zászlajára tűzve már nemcsak a világ egyik legelismertebb trénere, hanem képviselője egy eszmének, amelynek lényege a kitartás, és a pozitív világszemlélet. Mert miközben ott állt az egész világ csodálatát kivívó McGregor mellett a legnehezebb pillanatokban és legnagyobb diadalok perceiben is, megtanulta, mit jelent a becsvágy, a fegyelem, a csalódás – mit jelent beteljesíteni valakinek az álmait.

 

 

                                                

 

  

Jack Slack: Notorious

Ez nem egy újabb történet egy újabb kivételesen tehetséges és sikerre született sportolóról. Ez a sztori egy elképesztően elszánt és legyűrhetetlen lelkierejű fiatalemberről szól, aki megváltoztatott egy egész sportágat. A kötet bemutatja McGregor útját Crumlintól Las Vegasig, a ketrectől a luxusautókig, s közben nemcsak azt vesézi ki, miként változtatta meg az MMA Conor McGregort, hanem azt is, hogy Conor McGregor miként forradalmasította a küzdősportok világát. 

Bármilyen könnyednek tűntek McGregor hőstettei, útja közel sem volt sima, ahogy sikere sem volt előzetesen biztosra vehető.

A két Conor McGregorról szóló könyv együttes vásárlása esetén kedvezményes csomagajánlatban is elérhető: