Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
1.995 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.995 Ft 50%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
2-5 munkanapon belüli rendelés feldolgozás
Törzsvásárlói pontok - regisztrált vásárlóknak - 5% visszajár
Ünnepi kiadói kedvezmények

Kisbabát szeretnénk

Kiadói ár
1.995 Ft
Eredeti ár
3.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.995 Ft 50%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Vendég kiadónk: LETTERO Kiadó
ISBN: L-9789639905207
Ez a vásárlásod 0 pontot ér!
Testet-lelket gyógyító program meddőséggel küzdő pároknak

Leírás

Kisbabát szeretnénk

Testet-lelket gyógyító program meddőséggel küzdő pároknak

 

Aki ezt a könyvet a kezébe veszi, valószínűleg pontosan tudja, mennyi stresszel jár, ha a baba érkezése várat magára. A meddőséggel küzdő pároknak a ketyegő biológiai óra az egyik legnagyobb ellensége. Ráadásul ahogy telik az idő, úgy tűnik, mindenki másnak simán megy a családalapítás. Babát vár a kolléganő, az osztálytárs, a Facebookon ultrahangos felvételt posztol, a szomszéd unokája pedig nem tervezte, de teherbe esett. Csalódottság, frusztráció, reménytelenség és bűntudat – csupa negatív érzelem kezd el kialakulni bennünk, amely jelentősen gátolja, hogy megfoganjon a kisbabánk.

 

Manapság már köztudott, a meddőségi kezelések sikerének egyik titka a párok megfelelő lelkiállapota. Ebben a praktikus és közérthető könyvben a pszichológusszerző a test-lélek technikákra épülő, hatásos módszert tanít meg. Legyen szó akupunktúráról, alternatív terápiákról, inszeminációról vagy a sokadik IVF kezelésről, minden élethelyzetben segíti az olvasót. A gyakorlatokkal a meddőségi kezelések könnyebbek, az ilyenkor átélt érzelmi hullámvasút érthetőbb, elfogadhatóbb lesz. Így nagyobb eséllyel válik az álomból valóság, hogy várva várt kisbabánk végre megfoganjon.

 

Mert (szinte) minden fejben dől el…

 

Dr. Barbara Blitzer képzett klinikai szociális munkás és pszichoterapeuta, aki elsőként alkalmazta a test-lélek típusú gyakorlatokat a pszichoterápiában a stressz csökkentésére és a fogamzókészség növelésére. Munkássága során együtt dolgozott az amerikai országos meddőségi szervezettel (RESOLVE), több meddőségi klinikával, emellett Washington városában saját privát tanácsadó központot működtet. Tagja több szakmai szervezetnek: az Amerikai Reprodukciós Orvosi Társaságnak, az Országos meddőségi Szervezetnek, az Amerikai Nemzeti Szociális Munkások Hálózatának, valamint a Washington és Térsége Klinikai Társaságnak. Munkájáról említést tett a Washington Post, a Washington Woman, és több más médium is.

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére