Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
2.490 Ft
Eredeti ár
4.490 Ft
Webshop kedvezmény: 2.000 Ft 45%
Menny.:
Kiadói kedvezmény minimum 25%
GLS, MPL, Packeta szállítási módok
Személyes vásárlás -25% a BookUp Könyvesboltban
Extra bónusz kuponkód B+10 21.000 Ft vásárlás felett

Félelembuborék - Ant Middleton

Kiadói ár
2.490 Ft
Eredeti ár
4.490 Ft
Webshop kedvezmény: 2.000 Ft 45%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: 9786156122629
Ez a vásárlásod 3 pontot ér!

Félelembuborék - Ant Middleton

Zabolázd meg a félelmet, és lépj túl a határaidon

Leírás

Félelembuborék - Ant Middleton

 

 

Zabolázd meg a félelmet, és lépj túl a határaidon

Az Utánam! című #1 bestseller szerzőjétől

Félelem nélkül nincs kihívás. Ha nincs kihívás, nincs előrelépés. Előrelépés nélkül nincs élet.

Ant Middleton számára nem ismeretlen a félelem: a Különleges Erőben úgynevezett ékként teljesített szolgálatot, napi szinten kellett kezelnie a félelmét, hiszen soha nem tudta, mi rejtőzik a következő sarkon túl, a következő zárt ajtó mögött.

A Mount Everest csúcsán, kétségbeejtő állapotban, közvetlen életveszélyben volt, amikor rákényszerült, hogy szembenézzen legnagyobb félelmével: mi lesz, ha felesége megözvegyül, és gyerekeiből árvák lesznek. De Antnak nem ellensége a félelem, hanem energiaforrás, amely előrehajtja.

A félelembuboréknak, ennek a forradalmi elképzelésnek köszönhetően megtanulta, hogyan zabolázza meg a félelmet, és rájött, hogyan változtathatja pozitív erővé. Ant a félelem révén teljesít még jobban – megkeresi a kihívásokat az életben, akár a hétköznapi életben, akár a halálzónában. Arra sarkallja magát, hogyan lehetne jobb apa, vagy éppen arra, hogy túlélje a hóvihart, a több száz kilométer per óra sebességgel száguldó szelet.

Ant Middleton elmondja, hogyan mászta meg a Mount Everestet halált megvető bátorsággal, és elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain.

 

Told ki a teljesítőképességed határait még jobban – küzdd le te is a személyes Mount Everestedet a félelembuborékkal.

 

 

A szerzőről:

Ant Middleton különböző fegyveres alakulatokban futott be karriert.  2008-ban lett az SBS különleges osztagának tagja, ahol négy évet húzott le.

Ő volt a kiképzőtiszt a Channel 4 tévéadón látható, SAS: Aki mer, az nyer című produkcióban,  aEscape (Menekülés) című tévéadásban Ant egy csapat műszaki embert vezetett, akiknek az volt a feladatuk, hogy szélsőséges időjárási viszonyok között építsenek meg egy járművet. 

2018 elején Ant egészestés önálló műsorával bejárta Nagy-Britanniát. Filmre vették, ahogyan megmászta a Mount Everestet, az expedíció során még inkább próbára téve teljesítőképességét.

Változatos kiképzéséből adódóan Ant páratlan túlélőtechnikák és vezetői ismeretek birtokában van, mellyel a szélsőséges viszonyok között és a legváratlanabb helyzetekben is mindig megállja a helyét és biztonsággal vezeti a csapatát. 

 

Ant Middleton elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain.

A könyv megrendelhető önálló kötetként vagy csomagajánlatban.

 

Kosárba

 

 

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére