Barion Pixel
Kiadói ár
9.170 Ft
Eredeti ár
18.470 Ft
Webshop kedvezmény: 9.300 Ft 50%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Stacey Halls - Familiárisok + A lelenc csomag + Mrs. England

Kiadói ár
9.170 Ft
Eredeti ár
18.470 Ft
Webshop kedvezmény: 9.300 Ft 50%
Kívánságlistára teszem
ISBN: stacey-halls-csomag-harom

Egy könyvcsomag, amely nem csak a lelket, de szemet is elkápráztatja!

18.470 Ft
9.170 Ft
50% Csomag kedvezmény:

Leírás

Stacey Halls  - Familiárisok + A lelenc csomag + Mrs. England

 

21. SZÁZAD KULT KÖNYVEK 

Egy könyvcsomag, amely nem csak a lelket, de szemet is elkápráztatja!

Két kötetből álló válogatásunkban különleges regényeket találtok, melyek külső és belső szépségük miatt egyaránt kiérdemlik a legbecsesebb helyet a könyvespolcotokon!

Különleges borítókezelési és nyomdatechnológiákat alkalmaztunk, és fokozott figyelmet fordítunk, hogy az igényes női olvasó közönségünknek minden tekintetben kedvébe járjunk. 

 

Két nő, akiket összeköt egy gyermek és egy titok, amely mindent megváltoztat. - A lelenc története 1754-ben Londonban játszódik.

Hogy megmentse a gyermekét, megbízik egy idegenben. Hogy megőrizzen egy titkot, kockára kell tennie az életét… - A Familiárisok története a 17. század elejére kalauzolja el az olvasót.

Stacey Halls legelső regénye a Familiárisok, amellyel rögtön elsöprő közönségsikert aratott, csak az Egyesült Királyságban több mint 200.000 példányban kelt el.  A könyvet több, mint tizenkét nyelvre fordították le, és készül a tévés adaptáció. 

-

 

 

Familiárisok - A pendle-dombi boszorkányok - Stacey Halls

KULT Könyvek

Sunday Times Bestseller

 

 

Fleetwood Shuttleworth, a 17. század elején játszódó történet főhőse alig 17 éves, és negyedszer várandós. Ő Gawthorpe Hall úrnője, de eddig még nem sikerült gyermeket világra hoznia, pedig a férje, Richard már nagyon vágyik örökösre.

Amikor Fleetwoodnak a kezébe kerül egy levél, amelyet a harmadik halvaszülését levezető orvos írt a férjének, lesújtó hírrel szembesül: egy újabb terhességet már nem fog túlélni.

Találkozik egy fiatal bábával, Alice Grayjel, aki megígéri, segít, és bebizonyítja, hogy az orvos tévedett.

Alice-t boszorkánysággal vádolják, és Fleetwood mindent kockára tesz, hogy megmentse. De vajon Alice valóban az, aminek látszik?

Csak ők tudják az igazságot. Csak ők menthetik meg egymást.

„Árnyalt és érzékeny portré egy bátor és szívós lány küzdelméről, hogy megtalálja a helyét a világban. Muszáj elolvasni.” - Heather Morris, AZ AUSCHWITZI TETOVÁLÓ szerzője

„Bámulatosan szép mese - a nőiség és a boszorkányság hogyan száll szembe a fennálló hatalommal... gyönyörködtető élmény az első laptól az utolsóig.” - Jessie Burton, A MÚZSA és A BABAHÁZ ÚRNŐJE szerzője

 

 

Stacey Halls egy kis településen nőtt fel az angliai Lancashire-ben, és újságírást tanult az egyetemen. Írásai többek közt a Guardianben, az Independentben és a Sunban jelentek meg. A familiárisok az első regénye, amellyel rögtön elsöprő közönségsikert aratott a történelmi fantasy olvasóinak körében: csak az Egyesült Királyságban több mint 200.000 példányban kelt el, keménytáblás és puhakötéses kiadása egyaránt a Sunday Times Bestseller listáján szerepelt. Több mint tizenkét nyelvre fordították le, és készül a tévés adaptáció.

 

Gyönyörű kivitelezésben, aranyozott nyomdai technológiával és exkluzív könyvjelzővel.

 

 

A könyv megrendelhető önálló kötetként, vagy kedvezményes csomagajánlatokban:

 

 

 

 

A lelenc - Stacey Halls

 

KULT Könyvek

 

A Familiárisok - A pendle-dombi boszorkányok című Sunday Times bestseller szerzőjétől.

 

SUNDAY TIMES BESTSELLER

 

Két nő, akiket összeköt egy gyermek és egy titok, amely mindent megváltoztat.

 

London, 1754. Hat évvel azután, hogy törvénytelen gyermekét, Clarát megszülte és a lelencházban hagyta, Bess Bright visszamegy lányáért, akit nem is ismer. Attól tart, hogy Clara nem is élte túl a csecsemőkort, de kiderül, hogy a kislányt valaki már örökbe is fogadta. Bessnek tótágast áll az élete, miközben igyekszik kideríteni, hogy ki fogadta örökbe Clarát - és miért.

Bess szállásától nem messze, London külterületén él egy fiatal özvegy, aki már egy évtizede nem hagyta el az otthonául szolgáló nagy, komor házat. Orvos barátja - aki a lelencházban dolgozik - rábeszéli, fogadjon pesztrát a lánya mellé. Az özvegy azonban nem biztos benne, hogy jó ötlet beengedni egy idegent az életébe. A múlt fenyegető árnyai azzal riogatják, hogy feldúlják gondosan elrendezett világát.

 

 

„Az új Hilary Mantel” – Cosmopolitan

 

„Fantasztikus meseszövő fantáziával megírt alkotás” – Good Housekeeping

 

Lebilincselő történelmi regény, amely nyomban beszippantja az embert” – Kiran Millwood Hargrave, a The Mercies című regény szerzője

 

„Lebilincselő és megindító” – Libby Page, a Strand című bestseller szerzője

 

 

 

Lebilincselő regény A Familiárisok szerzőjétől!

 

 

 

 

Mrs. England - Stacey Halls


KULT Könyvek

 

A Familiárisok - A pendle-dombi boszorkányok és A lelenc című Sunday Times bestsellerek szerzőjétől.

 

SUNDAY TIMES BESTSELLER 

 

 

2021 legjobb könyvei – Waterstones

 


Women’s Prize – FUTURE 10 – jelölés

 

 

„Remek az atmoszférája. A feszültség tetőfokon.” – Richard Osman

 

 

„– Valami itt nincs rendjén.
Tudatában voltam, hogy Mr. Booth rám függeszti a szemét, és mintha
visszatartotta volna a lélegzetét.
– Ezt hogy érti?
– A házban. A családdal.”


Yorkshire megye, 1904. Ruby Mayt, a frissen végzett dadát felveszik Charles és Lilian England négy gyermeke mellé. Ruby reméli, hogy ez az a kiugrási lehetőség, amelyre mindig is várt, ugyanis Englandék befolyásos gyártulajdonos dinasztiából származnak, jelentős vagyonnal rendelkeznek. De az új dada számára, amint megszokja az élet rendjét az eldugott Hardcastle House-ban, világossá válik, hogy a titokzatos és szépséges Mrs. Englanddel valami nincs rendjén.


A zárkózott és visszahúzódó Lilian csekély érdeklődést mutat gyermekei és elragadó férje iránt, és távolról sem az „a ház angyala”, akinek Ruby gondolta. Bár a barátságos, élénk Charles örömmel fogadja a dadát a családban, Rubyt egy sor különös esemény arra kényszeríti, hogy kérdőjelezzen meg mindent, amit addig tudni vélt. A cselédek által kiközösített, és magát egyre kényelmetlenebbül érző dadának szembe kell néznie a démonaival, megelőzendő, hogy a történelem megismételje magát.


Elvégre nem létezik tökéletes család – ezt neki igazán tudnia kell.

 

„Egyszerűen lenyűgöző. Vészjósló, csodálatosan megírt és kitűnő, hátborzongató Edward-kori történet.” – Daily Mail

 

„Ott dereng benne a fenyegetés… csábítóan és gyönyörűen megírt történet.” – Sunday Express

 

„Kitűnő. Nem hagy nyugodni, lenyűgöző, hangulatos.” – Emma Stonex, A torony őre című bestseller szerzője

 

„Megbabonázó, elbűvölő, lebilincselő regény érzelmekről és rejtélyről, és egy hősnőről, aki belekeveredik egy elferdítésekből, váratlan fordulatokból és hazugságokból szőtt, képtelen világba. Az utolsó oldalig magával ragadó.” – Kate Williams

 

„Ez a gótikus fenyegetésekkel és rejtélyekkel teli Edward-kori történet meggyőző és teljességgel lebilincselő.” – Louise Hare, a This Lovely City szerzője

 

„Egyszerre elkápráztató és sötét, ugyanolyan gyönyörű, mint amennyire felkavaró. Magával ragadó, érzékeny regény.” – Inga Vesper, a The Long, Long Afternoon szerzője

 

„Precíz és a múltat felidéző prózájával Stacey Halls sokkoló, lenyűgöző és teljes mértékben valós világot varázsol elénk. Elejétől a végéig fogva tartott.” – Joanna Glen, a The Other Half of Augusta Hope Costa-díjra jelölt szerzője

 

„Lélegzetelállítóan briliáns. Pompásan megírt, hihetetlenül hangulatos, a feszültségfokozás magasiskolája. Daphne Du Maurier és Henry James finoman függőséget okozó szerelemgyermeke.” – Liz Hyder

 

„Ragyogó. Rendkívül megkapó feltárása a nehézségek között is megmutatkozó női lelkierőnek, állandóan előrevivő, hangulatos cselekménnyel. Ruby csodálatos főszereplő.” – Caroline Lea

 

 

 

A hangulatos yorkshire-i tájba helyezett harmadik regénye ismét bizonyítja, hogy Stacey Halls korunk egyik
legizgalmasabb és leglenyűgözőbb új történetmesélője.

 

 

Mindegyik KULT könyv tartalmaz egy egyedi tervezésű, különleges exkluzív könyvjelzőt! 

 

 

Friss, minőségi, élményszerű: kult

 

 

Stacey Halls KULT Könyvek - 3 kötetes világirodalmi könyvsikerek válogatás most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható. 

18.470 Ft
9.170 Ft
50% Csomag kedvezmény:

Az oldal tetejére