Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
15.960 Ft
10.570 Ft
Webshop kedvezmény: 5.390 Ft 34%
25% - 30% alap KIADÓI KEDVEZMÉNY könyveinkre
TARTALMAS szórakozás
GLS, FoxPost, Packeta - kedvező díjakkal
Summer Sale - extra ajánlatok

Női erők - erős nők - 4 db KULT Könyv

15.960 Ft
10.570 Ft
Webshop kedvezmény: 5.390 Ft 34%
Kívánságlistára teszem
ISBN: kult-eros-nok

Női erők - erős nők az irodalomban

Leírás

Női erők - erős nők az irodalomban

 

21. SZÁZAD KULT KÖNYVEK 

Négy kötet a nőkben rejlő hihetetlen erőről és kitartásról.

„Női erők, erős nők az irodalomban” elnevezésű csomagunkba KULT sorozatunk női sorsokról szóló bestsellereit válogattuk, köztük a 2017-es év Pulitzer-díjas regényével, A föld alatti vasúttal Colson Whiteheadtől.

 

Naomi Alderman: A hatalom

New York Times az év tíz legjobb könyve közé választotta, ahogyan Barack Obama is ajánlotta, mint az év egyik legfontosabb könyvét.   

"Provokatív, korszak-meghatározó thriller"- Guardian

"Az éhezők viadala és A szolgálólány meséje – vegyítve." - Cosmopolitan

"Tökéletes. Okos, ijesztő, mulatságos."- Daily Telegraph

"Magával ragadó. Minden nőnek el kellene olvasni." - The Times

 

 

Naomi Alderman: Engedetlenség

Naomi Alderman „nagyon intim, személyes módon tudja ábrázolni a találkozás lelkekbe hatoló, nem kevés váratlan eseményt okozó hatását. (...) Kísérjük el, legyünk társai Ronitnak ebben az utazásban, érdemes! Miközben mi is tarthatunk némi önvizsgálatot.” – részlet a GABÓ OLVAS blog friss recenziójából az Engedetlenség című könyvről. 

A Netflixen nagy sikert aratott A másik út (Unorthodox) című minisorozat, amely egy fiatal zsidó nő életéről szól, aki hátat fordított családja hagyományainak. Ha tetszett a sorozat, és érdekelnek a hasonló történetek az ortodox közösségek életéről, Naomi Alderman Engedetlenség című regényében is olvashatsz róla. A könyvből készült film szintén elérhető a Netflixen A rabbi meg a lánya (DISOBEDIENCE) címmel.

 

Colson Whitehead: A föld alatti vasút

Colson Whitehead fordulatos, megindító regénye, A föld alatti vasút (The Underground Railroad) az 1800-as évek Amerikájába viszi az olvasót, ahol rabszolgatartók és abolicionisták feszülnek egymásnak szóval és tettel, s ahol a szökött rabszolgák és segítőik büntetése kínhalál – a feketék élete ugyanis sokak szemében nem annyira értékes, mint fehér embertársaiké. A kötet az elmúlt év talán legnagyobb irodalmi szenzációja és egyik leghangosabb köny​v​sikere volt, melyből a hírek szerint az Oscar-díjas Holdfény című film rendezője, Barry Jenkins készül sorozatot forgatni.

Colson Whitehead az egyik legnagyobb kortárs amerikai író, aki 2017-ben A föld alatti vasút, 2020-ban pedig A Nickel-fiúk című regényével nyerte el a Pulitzer-díjat.

 - Pulitzer-díj, 2017!

 - Nemzeti Könyvdíj (USA), 2016!

 - „Az Év Könyve”, Amazon, 2016!

 - The New York Times-bestseller, 2016!

 - „Az Év Könyve”, The New York Times, 2016!

 - „Az Év Könyve”, Goodreads, 2016!

 

Tommy Orange: Drága kis szívem

Egyedi stílus, vad természeti környezet: felkavaró és megrendítő olvasmány egy kiemelkedően tehetséges új író tollából, mely megjelenése után azonnal felkerült a The New York Times bestsellerlistájára, fontos irodalmi elismeréseket kapott, és két tucat országban vásárolták meg a jogait.

 

 

Mindegyik KULT könyv tartalmaz egy egyedi tervezésű, különleges exkluzív könyvjelzőt! 

Friss, minőségi, élményszerű: kult

KULT Könyvek - 4 kötetes világirodalmi könyvsikerek válogatás most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható. Használd ki exkluzív promóciós ajánlatainkat, melyekről itt tájékozódhatsz.

Az oldal tetejére