Barion Pixel
Kiadói ár
4.493 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.497 Ft 25%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

A Kolostor - Katy Hays - KULT

Kiadói ár
4.493 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 1.497 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635683772

A Kolostor - Katy Hays - KULT

A szó több értelmében is rabul ejti az olvasót. – Sarah Pearse

Leírás

A Kolostor - Katy Hays - KULT

 

Ha a halál lenne a kártyák közt, biztos tudni akarnád? 

 

New York Times Bestseller

#ReadWithJenna könyvklub

 

„A szó több értelmében is rabul ejti az olvasót.” – Sarah Pearse

 

Ann Stilwell nyárra jön New Yorkba, hogy asszisztensként dolgozzon a Metropolitan múzeum kurátora mellett. De aztán úgy alakul, hogy a „Kolostorba” osztják be, ebbe a kerttel körülvett gótikus múzeumba, amelyben középkori gyűjtemény található, és egy csapat kutató, akik a jóslás történetét tanulmányozzák.

Ann mindent megtenne, hogy szabaduljon fájdalmas múltjától, ezért örömest beleássa magát a kutatóknak a jövendőmondás eredetéhez fűződő, extravagáns elméleteibe. Tudományos kíváncsiságnak indul, de hamar megszállottság lesz belőle, amikor Ann felfedez egy 15. századi tarot kártyapaklit. Lehetséges, hogy ez a pakli a jövendőmondás kulcsa?

A Kolostorban veszélyes játék zajlik, amelynek a hatalom, a csábítás és az ambíciók jelölik ki a kereteit. Amikor ez valakinek az életébe kerül, Ann már nem szabadulhat. Megkezdődik a versenyfutás a válaszokért egy olyan világban, amelyről már nem tudhatjuk biztosan, ősi vagy modern.

 

Kiadónk ajánlója


A Kolostornak nemcsak a neve középkorian misztikus, de a kinézete is: gótikus szobrok és kandeláberek között őriznek rengeteg középkori műalkotást, értékes tárgyat. Dolgoznak itt restaurátorok, tárlatvezetők, kurátorok, és egy különös kertész, Leo, aki a burjánzó, félelmetes kertet gondozza. Ebben a kertben a múzeum nyitása óta termesztenek halálos mérgű növényeket, mint a nadragulya, beléndek, mandragóra. Csoda, hogy a mandragórához nagyon is hasonló nevű, Mondray, Rachel Mondray is itt dolgozik? Vagy, hogy az egyik idős, pletykára éhes munkatársnőt Moirának hívják, mint a görög mitológiában életfonálért felelős moirákat? Nem is gondolná az ember, hogy a csillogó és modern New York szélén milyen misztikus múzeum rejtőzik. Ann alighogy a Kolostorba kerül, hirtelen azon kapja magát, hogy mind jobban érdekelni kezdi a tarot-jóslás. Sőt mintha napról-napra jobban értené, olvasná a kártyát, és beszélni kezdenének hozzá a lapok.

Mi köze van valójában a jóslásról szóló kiállításnak a tarot-hoz? A jóslás valóban megmutatja a jövőt, vagy csak az igazítja hozzá ösztönösen a tudatát és tetteit, akinek jósoltak? Kiben bízhat meg Ann a gyilkosság után, és vajon segítenek-e túlélni az ez után jövő időszakot a tarot lapjai? Katy Hays, a művészettörténész végzettségű író több képgyűjteményen is dolgozott, és ismeri a kurátorok, kiállítások közegét. Talán ennek is köszönhető, hogy első regényével rejtélyesen izgalmas hellyé varázsolja a múzeumok világát, az erről való olvasást pedig igazi kalanddá.

Versenyfutás a válaszokért egy olyan világban, amelyről már nem tudhatjuk biztosan, ősi vagy modern.

Kosárba

Kedvezményes csomagajánlatunk az általad megnézett könyvből

Az oldal tetejére