A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Az egyszerű élet művészete - Shunmyo Masuno

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
ISBN: 9786155915581
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

Az egyszerű élet művészete - Shunmyo Masuno

100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért

Az egyszerű élet művészete című könyv megvásárolható e-könyvként!

Kattints a kedvenc online könyvesboltod logójára, és már olvashatod is!

     
     
Menny.:

Fülszöveg

Az egyszerű élet művészete - Shunmyo Masuno

100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért

Csupán apró változtatások a szokásaidban és szemléletmódban.

Mindössze ennyi kell az egyszerű élethez. 

A világot nem könnyű megváltoztatni, és ha nem úgy működik, ahogy szeretnénk, jobb, ha önmagunkon változtatunk – tanítja Shunmyo Masuno.

Százféle információ zúdul ránk, felőrli napjainkat a szüntelen sietség és a jövőtől való szorongás. Nem szívesen gondolunk arra, hogy az élet egyszer véget ér, félresöpörjük a múlandóság apró jeleit.

Azonban a kis változásoknak is van hatásuk. Ha mindennap szánunk néhány percet arra, hogy ne gondoljunk semmire; ha evés közben nem figyelünk másra, csak az ételre; ha megszabadulunk a felesleges tárgyaktól, de az igazán fontosakat becsben tartjuk; ha elfogadjuk a valóságot olyannak, amilyen – korábban nem tapasztalt nyugalomban és békességben lehet részünk.

Shunmyo Masuno egy zen buddhista templom főpapja, és díjnyertes zen kerttervező. Könyve elméletek helyett praktikus, egyszerű gyakorlatokat ajánl: tanácsaival apró lépésekben, finoman hangolja át a gondolkodásunkat.

„Ezt a könyvet legszívesebben állandóan a kezem ügyében tartanám.” —Cait Flanders

„Igazi kincs. Segít abban, hogy rácsodálkozzunk az élet hétköznapi, profán pillanataira és felfedezzük bennük a gazdagságot, az örömöt és a nyugalmat. —Allan Lokos

„Hozzáférhetővé teszi Buddha időtálló bölcsességét. A gyakorlatai békével töltik el az életünket.  —Dzogchen Ponlop Rinpoche

„Ezek az apróságok segítenek visszacsempészni a meghitt, gyengéd kényeztetést a mindennapokba.” —James Wallman


„Lángokban áll az agyvelőnk: katasztrófákról beszámoló híradások és a figyelmünket teljesen elvonó appok srófolják az egekbe a dopaminszintünket. Az egyszerű élet művészete úgy hat erre, mint egy vödör hideg víz.” —Neil Pasricha

Az egyszerű élet művészete című kötet 100 zen gyakorlattal segít hozzá a szebb és nyugalmasabb hétköznapokhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az egyszerű élet művészete könyv megjelenése után egyből az eladási listákon szerepelt és hamar az olvasók kedvencévé vált:

"Shunmyo Masuno mindennapi bölcsességeket osztott meg velünk ebben a könyvében, olyanokat, amelyeket jó, ha magunkévá teszünk. Persze nem mindet, legalábbis véleményem szerint. A Hygge, a Lykke, meg egy pár másik könyv ugyanezeket közvetíti: hogy kapcsolj ki. Kapcsolódj ki. Lépj ki a mókuskerékből. És ehhez nem kell, hogy mindezeket 100%-ig kövesd, nem kell, hogy egyet kövess. A lényeg, hogy érezd jól magad. Nem kell várni a 2 hetes nyári szabadságra egész évben, mert az a két hét gyorsan elillan egyrészt, másrészt a hatalmas várakozás miatt feszült lesz és csalódást okoz. Mindenki megtalálhatja a mindennapjaiban a szépséget. Nehéz? Néha igen." - Kulturpara blog ajánlója 

Tartsd a kezed ügyében ezt a könyvet, és ha bármikor szorongás vagy nyugtalanság fogna el, fordulj hozzá bizalommal. 

Meg fogod találni benne a keresett válaszokat.

Gassho,

Masuno Shunmyó    Kosárba

 

 

 

Az egyszerű élet művészete című könyv megvásárolható e-könyvként!

Kattints a kedvenc online könyvesboltod logójára, és már olvashatod is!

     
     

 

Csomagok

Akarsz beszélni róla? - Verj át ha tudsz

Ezek is érdekelhetnek: