Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
8.790 Ft
Eredeti ár
12.570 Ft
Webshop kedvezmény: 3.780 Ft 30%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes átvétel a BookUp Könyvesboltban
FoxPost, GLS, MPL, Packeta szállítási módok
2100 Ft extra kedvezmény 15.000 Ft felett kuponkód: 2100

Egy nyár Itáliában - könyvcsomag - 3 könyv

Kiadói ár
8.790 Ft
Eredeti ár
12.570 Ft
Webshop kedvezmény: 3.780 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Next21 Kiadó
ISBN: romantikus-csomag
Ez a vásárlásod 0 pontot ér!

Egy nyár Itáliában  - romantikus könyvcsomag - 3 könyv

 

Leírás

Egy nyár Itáliában  - romantikus könyvcsomag - 3 könyv

 

Olaszország, szerelem, Dolce Vita! 

Könyvcsomagunkban szereplő három romantikus könyvvel Olaszország gyönyörű tájaira, a varázslatos Velencébe vagy dél-olaszországi felújításra váró villájába utazhatsz.

 

 

A csomag tartalma 3 romantikus regény: 

 

   

 

 

Egy nyár Itáliában - Jennifer Probst

New York Times bestseller szerző

 

Az élet rövid. Edd meg a cannolit.

 

„Probst mindig elbűvöl.” Publisher’s Weekly 

Miközben beutazzák Olaszország gyönyörű tájait, a Ferrari-család nőtagjainak lelki sebei apránként begyógyulnak. 

 

Francesca munkamániás, a karrierjének megszállottja. Végletesen független, és a családi életet leszámítva minden területen nagyon sikeres. Nehezére esik, hogy elég időt szakítson tizenéves lányára, Allegrára, akivel apránként egészen elidegenedtek egymástól. Amikor a lánya rossz társaságba keveredik, és kábítószer-birtoklás miatt rendőrségi ügye lesz, Francesca beadja a derekát. Az édesanyja, Allegra nagymamája már régóta unszolja, szánjanak rá egy teljes nyári vakációt, és hármasban térjenek vissza a gyökerekhez, Olaszországba, ahonnan a család származik.

Francesca álmában sem gondolta volna, hogy ez a nyár válaszút elé állítja, amely egész jövőjére kihatással lesz.

„Jennifer Probst Olaszország lényegét ragadja meg, miközben bevezeti az olvasót az anya-lánya kapcsolatok bonyolult világába. Az igazi olasz nagymamák konyháját idéző ételek és a Travel Channelt is megszégyenítő leírások mindenkinek kedvet csinálnak ahhoz, hogy csatlakozzon a Ferrari család nőtagjaihoz ezen a felejthetetlen utazáson.” – Amy E. Reichert

„A többgenerációs regény valójában egy felejthetetlen utazás, amely nagy érzékenységgel vezet végig a bonyolult családi kapcsolatok útvesztőjén, háttérben a teljes pompájában ragyogó Olaszországgal. Tökéletes regény, ha utazni vágysz.” – Chanel Cleeton, New York Times bestsellerszerző

 

 

Az én titkos Velencém - Fábián Réka

Lili egy zátonyra futott házasságtól menekül Itáliába. És hogy miért pont a szerelmek városában akarja átgondolni az életét, arról csakis nagymamája naplója tehet.

Vajon a nagymamájának tényleg volt egy titkos olasz szerelme? A naplóból ugyanis fény derül Róza nagyi titkaira, és Lili egészen Velencéig megy, hogy megtudja az igazságot.

Lili reméli, a saját életével kapcsolatban is tisztábban lát majd az utazás végére. Tudni fogja, érdemes-e még egy esélyt adni a házasságának, vagy új életet kell kezdjen, ha hazatér.

Első állomása a Trattoria Venezia, ahova nagymamája útja is vezetett annak idején.

Elandalítja a város, a gondolások éneke, egy régmúlt szerelem emléke és talán egy új ígérete is.

Vajon Velence feltárja előtte titkait?

Bella Italia - Nicky Pellegrino

"Álmaid villája Olaszországban 1 euroért? Ne szalaszd el az alkalmat!" Így kezdődik a hirdetés, amely hamarosan négy ember életét változtatja meg. Ugyanis a dél-olasz kisváros polgármesterének zseniális ötlete támad: egy csésze kávé áráért bárki megveheti a környék régi, romos villáit. A feltétel csupán, hogy pár éven belül felújítsa, és beköltözzön.

Jelentkezőből nincs hiány. Elise csodás anyagi lehetőséget szimatol. Mimi számára végre egy új elfoglaltság. Persze van, aki csak nyugalmas fészket keres. Vagy ellenkezőleg, izgalomra vágyik. Ám egy valaki titkos tervvel érkezik. És mi köze mindehhez egy hajdani cukrászdának?

Újabb csodás regény az Olaszország, szeretlek! és az Egy év Velencében és a Villa Rosa szerzőjétől.

"Vigyázz, éhesen ne kezdj bele." - COSMOPOLITAN


"Ínycsiklandó, romantikus és lenyűgöző."  JOJO MOYES

 

 

 

 

 

Az újrakezdések ideje itáliai hangulatban, a tökéletes romantikus kikapcsolódást hozzák el az olvasóknak. 

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére