Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
3.518 Ft
Eredeti ár
4.690 Ft
Webshop kedvezmény: 1.172 Ft 25%
Menny.:
Kiadói kedvezmény minimum 25%
2-5 munkanapon belüli rendelés feldolgozás
Törzsvásárlói pontok - regisztrált vásárlóknak - 5% visszajár
Ünnepi kiadói kedvezmények

A lelkitárs-egyenlet - Christina Lauren

Kiadói ár
3.518 Ft
Eredeti ár
4.690 Ft
Webshop kedvezmény: 1.172 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: 9789635682836
Ez a vásárlásod 4 pontot ér!

A lelkitárs-egyenlet - Christina Lauren
 

„A románc királynőinek legambiciózusabb könyve.” − PopSugar

 

Leírás

A lelkitárs-egyenlet - Christina Lauren

 

NEW YORK TIMES BESTSELLER

 

A Nem mézes hetek szerzőitől

A szerelemhez nincs megoldóképlet

 

„A románc királynőinek legambiciózusabb könyve.” − PopSugar

 

 

Jess Davis gyermekét egyedül nevelő anya, aki boszorkányos ügyességgel mozog az adatok és statisztikák világában. De hiába a sok számítás és kalkuláció, egyvalamire nem tudja rávenni magát: hogy újra randizni kezdjen. Rengeteget dolgozik, hogy mindenük meglegyen, és az élete nem könnyű... ha őszinte akar lenni, igencsak magányos.

Jess értesül a Kromantika nevű, frissen felkapott társkereső cég ajánlatáról: adatbázist hoznak létre, hogy DNS-vizsgálat alapján találják meg mindenkinek a lelki társát. Ha ez igaz, akkor a Kromantika alapjaiban változtatja meg a társkeresést, hiszen valami egzaktra épít. Ezzel Jess is tud azonosulni.

Legalábbis azt hitte, hogy tud. A teszt ugyanis kimutatja, hogy Jess 98%-ban összeillik a Kromantika alapítójával, bizonyos dr. River Peñával. Jess ismeri dr. Peñát, ezt a merev, konok figurát, és kétségtelennek tartja, hogy nem ő a lelki társa. De a Kromantika pénzt kínál Jessnek arra az esetre, ha hajlandó jobban megismerkedni a cég alapítójával. Jess szkeptikus, de nincs abban az anyagi helyzetben, hogy visszautasítsa a nagyvonalú ajánlatot.

A 98%-os összeillés gyémánt fokozatú egyezést jelent. A cég promóciójában Jess és dr. Peña álompárrá válnak, ők az élő példa a Kromantika módszerének sikerességére. Miközben egyik repi rendezvényről a másikra rángatják őket, Jess lassan ráébred, belül talán másmilyen ez a tudós, mint amilyennek eddig hitte.

 

Hol van a határ végzet és tudományos kutatás között?

 

„Szexi és meglepő romkom, leleményes és szívmelengető.” − Kirkus Reviews

 

„Fergeteges humorú, bájos regény.” − Library Journal

 

A 21. Század Kiadó ajánlója

Méghogy egy hétéves gyermekét egyedül nevelő anyukára, Jessre ne találhatna rá a szerelem! Igaz ugyan, hogy a főiskola óta, amikor teherbe esett, és gyermeke apja elhagyta, már nem feküdt az ágyában más a lányán kívül, de ki tudja? Amikor a kávézóban megszólítja barátnőjével a maguk között csak Americanónak (mert minden nap pontban fél 9-kor érkezik, és Americanót rendel) nevezett sötét hajú férfit, még nem sejti, hogy a tudomány és az érzelmek egyszerre találnak rá. 

A Christina Lauren néven publikáló szerzőpáros a Nem mézes hetek után ismét fergeteges romkomot kevert ki kémcsövében, melyben tudományos pontossággal adagolják a humort és az érzelmeket. Sikerük titka abban rejlik, hogy megmutatják, milyen, ha a szerelem laboratóriumában a sors kísérletezik velünk. Mindezt olyan életismerettel és életszeretettel teszik, hogy még az is élvezettel olvassa regényüket, aki jobban hisz a DNS-ek valóságában, mint a szív és lélek egyenleteiben. 

 

A szerelemhez nincs megoldóképlet...

Kosárba

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére