A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
5.490 Ft
673 Ft
Webshop kedvezmény: 4.817 Ft 88%
Menny.:
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
CSOMAG akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk

A Fantomtól a Mamma Miáig - A Madách Színház titkai

5.490 Ft
673 Ft
Webshop kedvezmény: 4.817 Ft 88%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786155373565

A Madách Színház ezennel megmutatja sikereit és gondjait, az öröm és a szomorúság könnyeit, nagy pillanatait és apró titkait. Íme, nézzék: ez a Madách Színház.

A könyv a Madách Színház és a 21. Század Kiadó közös kiadásban jött létre.

Lapozz bele A Fantomtól a mamma Miáig könyvbe, idézd fel a legszebb pillanatokat, kattints rá a bannerre:

Leírás

A Fantomtól a Mamma Miáig - A Madách Színház titkai 

 

A Madách Színház elmúlt tíz évét dolgozza fel és bepillantást enged abba a rengeteg munkába, amellyel a teátrum elismert és korszerű zenés színházzá vált.

 

Könyv született a Madách Színházról. Bárdos András és Rényi Ádám a nézőtéren töltött rengeteg idő alatt ébredt rá, mennyire érdekes téma a Madách, újranézték tehát az előadásokat és beköltöztek a teátrumba, hogy megismerjék a háttérben folyó munkát. Felfedezéseik eredménye A Fantomtól a Mamma Miá!-ig című könyv, amelynek sajtótájékoztatóját december 1-én tartották az alkalomhoz illően különleges helyszínen – a Madách Színház színpada alatt.

A díszletekkel való ismerkedés után Szirtes Tamás mágikus és jelentős dolognak nevezte a könyvet, hiszen „egy ilyen illékony szakmában, a pillanat művészetében az ember szeretne valami állandóságot megfogni”. A könyv címéhez hűen a Madách Színház elmúlt tíz évét dolgozza fel és bepillantást enged abba a rengeteg munkába, amellyel a teátrum elismert és korszerű zenés színházzá vált. Szirtes Tamás szerint hosszú út vezetett idáig, amely még korántsem ért véget, hiszen a musical igazi „beledöglős” műfaj, elkötelezettség, erőfeszítés és szenvedély nélkül nem lehet jól csinálni. A Madách Színház pedig ma már közel kétszáz embernek a szenvedélye, hiszen a színészektől kezdve a világosítókon át az adminisztrátorokig mindenki szívvel-lélekkel dolgozik azért, hogy estéről-estére valami kiemelkedőt nyújtson a közönségnek.

Bárdos András hangsúlyozta, hogy a könyv nem egy szimpla album, inkább megpróbálja elmesélni a körúti teátrum átalakulásának történetét a maga teljes valójában. „Egy percig se akartuk elhallgatni, hogy ez egy nagy küzdelem volt, jó néhányan fanyalogtak, több nagy művész is úgy döntött, hogy elmegy innen és sok fájdalom árán jutott el idáig a Madách Színház

Rényi Ádám hozzátette, hogy a habkönnyűnek és csillogónak látszó musicalvilág is tele van szorongással, kudarccal, de mindenki azért dolgozik, hogy a próbafolyamat végén a néző mosolyogjon. A zenés műfajban nincsenek előjogok. Az, hogy jó voltál ma, semmit nem jelent holnap. Minden nap a nulláról indul.

 

fotó: Czitrovszky Balázs

A könyvben szereplő művészek közül Sasvári Sándor otthonának nevezte a színházat és elmondta, hogy nagyon hálás, amiért a Rockszínház felbomlása után idejöhetett és összeforrhatott a neve a Fantommal. Simon Boglárka tíz évvel ezelőtt még szinte gyerek volt, ezért számára egyfajta történelemkönyv is ez a kötet. A színésznő három éve csatlakozott a színházhoz és büszke arra, hogy ilyen nagyszerű művészek nyomdokaiba léphetett. Détár Enikő a Madáchban töltött huszonnyolc éve alatt számos szerepet eljátszott már, így biztos pontnak tartja a színházat, ahol mindenki kőkeményen és profin dolgozik, hogy tökéletesen működjön a „gépezet”.

Mivel Szirtes Tamás szerint egy színházban illik a dolgokat teátrálisan csinálni, végszóra megjelentek a sajtótájékoztató főszereplői, a könyvek is – a süllyesztőn leengedve.

A könyv a 21. Század kiadó gondozásában jelent meg.

A cikk a Viva la Musical oldalról származik:  http://vivalamusical.hu/hirek/a-madach-szinhaz-titkai

 

 

Nagy utat járt be a Madách Színház tíz év alatt. Zenés színházzá lett, Európa-szerte ismert és elismert előadásokkal a musical világ legnagyobb sikereivel.Nem volt egyszerű az út. A megbocsátó félmosolyoktól vagy éppen a sok összevont ítészi szemöldöktől a vitathatatlan sikerig, a művész színháztól a West End színvonalig, Az Operaház fantomjától a Mamma Miáig.

Az Olvasó egyfajta emlékkönyvet tart a kezében. A közönséggel közösen átélt emlékekét, és mindeddig titokban tartott, személyes emlékekét. Újra láthatja, és átélheti, amit egyszer már nézőként átélt, és megismerhet egy világot, a díszletek mögöttit, amit eddig nem láthatott sohasem.

A Madách Színház ezennel megmutatja sikereit és gondjait, az öröm és a szomorúság könnyeit, nagy pillanatait és apró titkait. Íme, nézzék: ez a Madách Színház.

A könyv a Madách Színház és a 21. Század Kiadó közös kiadásban jött létre.

Kosárba

Kedvezményes csomagajánlatunk az általad megnézett könyvből

13.470 Ft
2.670 Ft
80% Csomag kedvezmény:

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére