Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
3.217 Ft
Eredeti ár
4.290 Ft
Webshop kedvezmény: 1.073 Ft 25%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
GLS, MPL, Packeta szállítási módok
Személyes vásárlás -25% a BookUp Könyvesboltban
Extra bónusz kuponkód B+10 21.000 Ft vásárlás felett

Római kalandok - Karen Swan

Kiadói ár
3.217 Ft
Eredeti ár
4.290 Ft
Webshop kedvezmény: 1.073 Ft 25%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: 9786156122308
Ez a vásárlásod 4 pontot ér!

Római kalandok - Karen Swan

Van megállíthatatlan szerelem. Van eltitkolhatatlan titok.

Leírás

Római kalandok - Karen Swan

A Titok Párizsban szerzőjétől

 

Van megállíthatatlan szerelem. Van eltitkolhatatlan titok.

 

1974: Elena Damiani gazdag családba született, lélegzetelállító szépség, ezért minden ajtó megnyílik előtte, a férfiak a lába előtt hevernek. Huszonhat évesen már a harmadik férjét nyűvi, amikor emberére akad. Ezt a férfit soha nem kaphatja meg – amin se pénz, se szépség nem változtathat.

 

2017: Francesca Hackett londoni élete elől Rómába szökött, éli a dolce vitát, turistacsoportokat vezet az Örök Városban. Egy szemetesben lopott dizájner retikült talál, és visszajuttatja jogos tulajdonosának, aki a piazza túloldalán lakik – a híres társasági hölgynek, Elena dei Damiani Pignatelli della Mirandolának. A pénztárcának ugyan nyoma veszett, Elena mégis kitörő örömmel fogadja a megkerült retikült, mert ott van benne a levél, amelyet a férje tizenkét évvel azelőtt, a halálos ágyán írt, és amelyet Elena azóta se bontott fel.

 

Kölcsönösen szimpatikusak egymásnak, ezért megállapodnak, hogy Francesca fog interjúkat készíteni Elenával, hogy kiadhassák Elena memoárját. A nyár folyamán Francesca ámultan hallgatja Elena szenzációs történeteit. A város alatti ősrégi alagútból felhoznak egy felbecsülhetetlen értékű gyémántgyűrűt, amelyről kiderül, szintén Elenáé lehetett. Francesca ekkor rádöbben, mi lehet Elena életének legdrámaibb titka.

 

„Mesés kaland... hibátlan nyári olvasmány egy pohár Prosecco mellé.” - Bookliterati.com

 

„Sehová ne menekülj... hacsak ne ebbe a könyvbe!” - Candis

 

„Függőséget okoz... kiemelten ajánljuk!” - Onmybookshelf blog

 

„Van itt szenvedély és csillogás a romantika kedvelőinek, de ugyanúgy van humor, intrika, érzelmi hullámzások – fordulatok, és előre nem látható csavarok. Nem is beszélve a sötét, baljós titkokról, amelyek mostanra Karen Swan védjegyévé váltak.” - Lancashire Post

 

„Tökéletes olvasmány a tengerpartra.” - Daily Express

 

Karen Swan Sunday Times bestsellerszerző. Korábban divatmagazinnál dolgozott. Tizennyolc könyvet írt, Sussexben él férjével, három gyerekük és két kutyájuk van.

 

 

Ne maradj le erről a tökéletes nyári olvasmányról, olvasd a nyár egyik sikerkönyvét!

Értesítést kérek

 

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére