A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
9.480 Ft
6.630 Ft
Webshop kedvezmény: 2.850 Ft 30%
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
CSOMAG akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk

Stacey Halls - Familiárisok + A lelenc csomag

9.480 Ft
6.630 Ft
Webshop kedvezmény: 2.850 Ft 30%
Kívánságlistára teszem
ISBN: stacey-halls-csomag

Egy könyvcsomag, amely nem csak a lelket, de szemet is elkápráztatja!

9.480 Ft
6.630 Ft
30% Csomag kedvezmény:

Leírás

Stacey Halls  - Familiárisok + A lelenc csomag

 

21. SZÁZAD KULT KÖNYVEK 

Egy könyvcsomag, amely nem csak a lelket, de szemet is elkápráztatja!

Két kötetből álló válogatásunkban különleges regényeket találtok, melyek külső és belső szépségük miatt egyaránt kiérdemlik a legbecsesebb helyet a könyvespolcotokon!

Különleges borítókezelési és nyomdatechnológiákat alkalmaztunk, és fokozott figyelmet fordítunk, hogy az igényes női olvasó közönségünknek minden tekintetben kedvébe járjunk. 

 

Két nő, akiket összeköt egy gyermek és egy titok, amely mindent megváltoztat. - A lelenc története 1754-ben Londonban játszódik.

Hogy megmentse a gyermekét, megbízik egy idegenben. Hogy megőrizzen egy titkot, kockára kell tennie az életét… - A Familiárisok története a 17. század elejére kalauzolja el az olvasót.

Stacey Halls legelső regénye a Familiárisok, amellyel rögtön elsöprő közönségsikert aratott, csak az Egyesült Királyságban több mint 200.000 példányban kelt el.  A könyvet több, mint tizenkét nyelvre fordították le, és készül a tévés adaptáció. 

 

 

Mindegyik KULT könyv tartalmaz egy egyedi tervezésű, különleges exkluzív könyvjelzőt! 

 

 

Friss, minőségi, élményszerű: kult

 

 

Stacey Halls KULT Könyvek - 2 kötetes világirodalmi könyvsikerek válogatás most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható. 

9.480 Ft
6.630 Ft
30% Csomag kedvezmény:

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére