A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
15.760 Ft
7.420 Ft
Webshop kedvezmény: 8.340 Ft 53%
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
CSOMAG akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
Termék címkék:
2019

Philip Roth könyvcsomag 4 kötet

15.760 Ft
7.420 Ft
Webshop kedvezmény: 8.340 Ft 53%
Kívánságlistára teszem
ISBN: Philip Roth csomag

Philip Roth  könyvcsomag 4 kötet

A nyolcvanöt évesen tavaly elhunyt Philip Roth a 20. század egyik legünnepeltebb amerikai írója volt, aki a számos irodalmi elismerés mellett a Pulitzer-díjat is elnyerte.

Leírás

Philip Roth könyvcsomag 4 kötet

Philip Roth életműsorozat - 21. Század Kiadó

 

Az Isten veled, Columbus Philip Roth első könyve – egy kisprózakötet, amelyet csupán 26 évesen írt, és amellyel azonnal helyet követelt magának a világirodalom színpadán.

A kötet elnyerte a Nemzeti Könyvdíjat.

Bár Roth számos nagyszerű regényét ismerheti már a magyar olvasó, ez a kisprózakötet magyarul most jelenik meg először, Nemes Anna fordításában.

„Noha minden Roth-könyvet elolvastam – írja a Nemezisről Linda Grant író –, leginkább ezt a regényt ajánlanám annak, aki teljes kezdőként most ismerkedik Philip Roth-tal. Ez ő – kicsiben, mégis tökéletes teljességében.”

A Düh - akárcsak a Nemezis - igazi modern kori sorstragédia, melyből 2016-ban az eredeti Indignation címen az USA-ban film is készült.

„Szövevényes, szenvedélyes és elbűvölő… Valódi kései mestermű.” - John Banville, Financial Times

Az Engedd el c. kötete most először jelenik meg magyarul, Nemes Anna fordításában, dupla kötetes kiadásban. 

A nyolcvanöt évesen elhunyt Philip Roth a 20. század egyik legünnepeltebb amerikai írója volt, aki a számos irodalmi elismerés mellett a Pulitzer-díjat is elnyerte.

Philip Roth életművének első és utolsó kötete most együtt jelenik meg kiadónk gondozásában – Az Isten veled, Columbus című kisprózakötetét először veheti kezébe magyarul az olvasó. 

 

 

 

A kedvezményes könyvcsomag tartalma:

A könyvekről bővebb ismertetőt a képre kattintva éred el.

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére