A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
12.970 Ft
8.270 Ft
Webshop kedvezmény: 4.700 Ft 36%
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
CSOMAG akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk

Önfejlesztő sikerkönyvek - New York Times Bestsellerek - 3 db

12.970 Ft
8.270 Ft
Webshop kedvezmény: 4.700 Ft 36%
Kívánságlistára teszem
ISBN: csomag-nytb

Önfejlesztő sikerkönyvek - New York Times Bestsellerek - 3 db

Leírás

Önfejlesztő sikerkönyvek - New York Times Bestsellerek - 3 db

 

Önfejlesztő könyvcsomagunkba három könyvet ajánlunk a legnagyobb sikerlistáról válogatva.

Tanulj a legnagyobb szakemberektől és nézz be a világot behálózó cégek színfala mögé!

 

Trillió dolláros coach

Bill Campbell olyan prominens nagyvállalatok növekedésében vállalt szerepet, mint a Google vagy az Apple. Szoros kapcsolatot ápolt a Szilícium-völgy legkreatívabb elméivel, köztük Steve Jobsszal, Larry Page-dzsel és Eric Schmidttel. Igazi üzleti zseni: tucatszámra mentorált fontos cégvezetőket, vállalkozókat, befektetőket, de még pedagógusokat és sportolókat is az Amerikai Egyesült Államokban.

A Google vezetői, Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg és Alan Eagle több mint tíz éven át tapasztalták, hogyan épít Bill kapcsolatokat, hogyan inspirálja őket és oldja fel a lappangó feszültségeket, amelyek a gyorsan változó közegekben óhatatlanul kialakulnak.

 

 

Rendszerhiba

Edward Snowden 2013-ban, 29 évesen sokkolta a világot azzal, hogy szakított az amerikai hírszerzéssel és nyilvánosságra hozta, hogy az USA kormánya titokban azon dolgozik, hogy minden egyes telefonhívást, sms-t és e-mailt rögzítsen. Ez a példa nélküli lehallgatási rendszer képes arra, hogy a Föld minden lakójának magánéletébe behatoljon.

Most, hat évvel később Snowden először tárja fel, hogyan működött közre a rendszer kiépítésében és miért jutott el arra a pontra, hogy szerepét nyilvánosan is vállalja.

Rendszerhiba egyszerre több mint húsz országban jelenit meg, a könyv megjelenését a legnagyobb titoktartás előzte meg. A megjelenést követően az Amerikai Egyesül Államok kormánya beperelte a volt titkosügynökét.

 

 

Az egyensúly a kulcs, hogy...

...tisztán gondolkodhass.

...egészében láthasd a sakktáblát. ...meghozhasd az igazán nehéz döntéseket. ...megzabolázhasd az érzelmeidet.

...a helyes célokat tűzd magad elé. ...kezelni tudd a stresszes helyzeteket. ...fenntarthasd az emberi kapcsolataidat. ...jó szokásokat alakíthass ki.

...produktív lehess.

...fizikailag is kiválóan teljesíts.

...kiteljesedhess.

...átélhesd az öröm és a vidámság pillanatait.

Ryan Holiday a 21. századi életvezetési tanácsadók legsikeresebbjei közé tartozik. Könyvei – ez is – milliós példányszámban fogynak, és a világ legfontosabb sikerlistáin szerepelnek.

 

 

Mindhárom könyv szerepelt a New York Times Bestseller listán. 

Tanulj a legnagyobb szakemberektől és nézz be a világot behálózó cégek színfala mögé!

Most kedvezményes könyvcsomagban és ingyen szállítással vásárolhatod meg a három nemzetközi sikerkönyvet.

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére