A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
EXTRA kedvezmények<strong> SALE AKCIÓ <strong> ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények</strong> EXTRA kedvezmények SALE AKCIÓ ELKÉPESZTŐ ajánlatok és kedvezmények
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
15.260 Ft
9.160 Ft
Webshop kedvezmény: 6.100 Ft 40%
25% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
CSOMAG akció - EXTRA kedvezmények
AJÁNDÉK VÁSZONTÁSKA 10.000 Ft vásárlás felett
10.000 Ft felett ingyen szállítunk

Barátok, kapcsolatok, bestsellerek - 4 db

15.260 Ft
9.160 Ft
Webshop kedvezmény: 6.100 Ft 40%
Kívánságlistára teszem
ISBN: baratok-bestsellerek

Barátság, kapcsolatok, bestsellerek - 4 cím

Modern irodalmi könyvsikerek

Leírás

Barátok, kapcsolatok, bestsellerek - 4 cím

 

Modern irodalmi könyvsikerek

Modern irodalmi bestsellerek csomagunkba olyan nemzetközi és hazai könyvsikereket válogattunk össze, amelyek meghódították a 21. századi irodalmi közönséget.

Sally Rooney két díjnyertes kötete, Sarah Winman megindító regénye és Mucha Dorka provokatív prózája tartalmas olvasási élményt ígér – nem csak nőknek.

Sally Rooney a leghuszonegyedikszázadibb író, mélységesen mélyen érti a fiatalok világát, szerencsés együttállás, hogy nemcsak érti, hanem ábrázolni is tudja.

Első regénye, a Baráti beszélgetések és a második, a Normális emberek is bizonyítják ezt.

Miért érte el a milliós példányszámot, miért nyert el egy csomó fontos irodalmi díjat, miért készült film belőle, miért lett ennyire sikeres a Normális emberek?

Kétségtelen, hogy a fiatalok másképpen gondolkodnak szerelemről, kapcsolatról, barátságról, viszonyról, szexről, mint az előző generációk.

Sally Rooney mellett szeretnénk Mucha Dorka Puncs című könyvét ajánlani az olvasóknak. Figyelemreméltó új hang a kortárs magyar irodalomban.

A Két-három dán  címmel megjelent Maros András legújabb regénye maradandó élményt hagy barátságaink emlékében.

   

Keményfedeles, védőborítós extra nyomdai technológiával készült könyvek. A Baráti beszélgetések és a Normális emberek c. könyvekhez egyedi könyvjelző is tartozik. 

     

 

 

4 kötetes modern irodalmi könyvsikerek válogatás most kedvezményes csomagajánlatban megvásárolható.

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére