A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
10.570 Ft
7.190 Ft
Webshop kedvezmény: 3.380 Ft 32%
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
30% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
AJÁNDÉK könyvjelzőt tedd a kosaradba

Könyvcsomag világutazóknak - 3 cím

10.570 Ft
7.190 Ft
Webshop kedvezmény: 3.380 Ft 32%
Kívánságlistára teszem
ISBN: vilagutazok-csom

Új könyvcsomagunkban három olyan kötet kapott helyet, amely szórakoztatóan mesél utazással kapcsolatos kalandos történetekről.

Leírás

Könyvcsomag világutazóknak  - 3 cím

 

 

Mindened az utazás?

Mostanában sajnos korlátozottak a lehetőségeink e téren, de a képzelőerőnknek szerencsére semmi sem szabhat határt.
Új könyvcsomagunkban három olyan kötet kapott helyet, amely szórakoztatóan mesél utazással kapcsolatos kalandos történetekről, magyar szerzők tollából.

Földvári András a szó szoros értelmében világutazó – az összes országban járt már. Igen, az összesben. 

795 reptéren utazott át, 2650 járaton ült, a megtett távolságok alapján eddig 113-szor kerülte meg a Földet, és több mint 11-szer juthatott volna el a Holdra.
 

Nem csoda hát, hogy utazásai során szinte már minden megtörtént vele:

Ki ne vágyakozott volna arra, hogy nekiindul és bejárja a világot? Hogy eljut mindenhova, minden egyes országba? Földvári András is erről álmodozott – de ő meg is csinálta. És ebben a könyvben megírta saját történetét. 

 

Van, akinek az utazás csak egy hobbi, van, akinek életforma, de Földvárinak létfeltétel. A legnehezebb helyzetekben, a világ legképtelenebb helyszínein is feltalálja magát, és ami még fontosabb: sosem hagyja el humorérzéke. Az Elmentem világgá! nyolcvan történetet mesél el, melyekben a szerző, akárcsak Verne Gyula hőse, a lehetetlent is megpróbálja, hogy teljesítse fogadását...

Kalandjairól nemrég megjelent ELMENTEM VILÁGGÁ! című könyvében olvashatsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-o-

 

Kordos Szabolcs Hungary-sorozatával merülj el a magyar valóság szórakoztató bugyraiban – less be a luxusszállodák szobáiba, szállj fel egy fapadosra, fedezd fel az éjszakai élet titkos helyszíneit, és ismerd meg a gasztrovilág vagy a magyar turisták meghökkentő sztorijait!

A nagy sikerű Hungary-sorozat szerzője, Kordos Szabolcs a Turista from Hungary könyvében bemutatja, milyenek vagyunk, ha minden értelemben átlépjük a határokat. A turista szokásainkon túl most elmesélik kalandjaikat a koronavírus idején az utasokat hazamenekítő idegenvezetők, azok a kollégáik, akik a krízis miatt a világ egy távoli pontján rekedtek, és beszélnek az iparág összeomlásáról a dráma nagy vesztesei, az utazási irodák tulajdonosai.  

Kordos Szabolcs kontinenseken átívelő utazásra repíti olvasóit, a szórakoztató riportkönyvben repülőtéri dolgozók, légiutas-kísérők és pilóták mesélik el, hogy milyen a valóság tízezer méter magasságban. Az Airport, Hungary 2016-ban jelent meg először, a sokszoros utánnyomás ellenére ma már alig lehet hozzáférni, minden példánya elkelt. Amit most, kedves Olvasó, a kezében tart, az a vadonatúj második, további sztorikkal és megszólalókkal bővített kiadás, amely a 2020-as pandémia idején készült.

Csatolják be biztonsági övüket, felszállunk!

 

 

Mások ezt vették még

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére