Barion Pixel
Kiadói ár
8.760 Ft
Eredeti ár
12.670 Ft
Webshop kedvezmény: 3.910 Ft 31%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra
Termék címkék:
2024 booktok csomag fantasy

Teák könyve duológia könyvcsomag térképpel - Judy I. Lin

Kiadói ár
8.760 Ft
Eredeti ár
12.670 Ft
Webshop kedvezmény: 3.910 Ft 31%
Kívánságlistára teszem
ISBN: teak-konyve-csomag-terkeppel

Teák könyve duológia könyvcsomag térképpel

 

A környezettől a mágiarendszerig gyönyörűen megírt Teák könyve duológia, a Méreggel átitatott varázslat és a Sötét, édes bájital a fantasy szerelmeseit és a kínai kultúrában játszódó drámák ínyenceit egyaránt elvarázsolja.

 

 

Leírás

Teák könyve duológia könyvcsomag térképpel

 

 

 

 

Méreggel átitatott varázslat - Judy I. Lin - Next Generation (fiatal felnőtteknek)

 

 

New York Times #1 bestseller

USA Today Bestseller

Publishers Weekly Bestseller

Barnes&Noble az év könyve 2023 

 

Korábban büszke voltam a kezemre. Most, ha megpillantom, csak arra tudok gondolni: ezzel a két kezemmel temettem el anyámat – így kezdődik ez a fiatal felnőtteknek szóló történet.  

 

Nem elég, hogy elveszítette az édesanyját, Ning azzal is tisztában van: az ő hibája volt. Teát főzött, amelyről nem tudta, hogy méreg van benne – és az édesanyja ezt itta meg, ebbe halt bele. A tea, amiben méreg van, most Ning testvérét, Shut is elveheti Ningtől.

 

A lány értesül róla, hogy a teafőzés ősi, varázslatos művészetében mérik össze erejüket a királyság legnagyobb tudású teafőző mesterei, ezért ő is odautazik, hogy részt vegyen a versenyen. A győztes egy kívánságát a királykisasszony teljesíti – Ningnek talán ez az egyetlen esélye, hogy megmentse testvére életét.

 

A királyi udvart azonban csalárdság és ármányok szövik át – felbukkan egy jóképű, rejtélyes fiú, akinek megdöbbentő titkai vannak. Ning egyre mélyebben belekeveredik valamibe, és mire észbe kap, már nagyobb veszélyben van, mint testvére, Shu.

 

Lélegzetelállító történet egy mágiarendszerről, amely mélyen gyökerezik a kínai mondavilágban és a teakészítés hagyományaiban. Lin eredetisége teljesen levett a lábamról. Ebben a gyönyörű műben túlcsordul a szeretet és varázslat. – Xiran Jay Zhao, a Vasözvegy című New York Times Bestseller szerzője

 

A környezettől a mágiarendszerig gyönyörűen megírt Méreggel átitatott varázslat a fantasy szerelmeseit és a kínai kultúrában játszódó drámák ínyenceit egyaránt elvarázsolja. Bármit is főz ki Judy I. Lin legközelebb, az utolsó cseppjéig élvezni fogom. – Joan He, a Ones We’re Meant to Find című New York Times Bestseller szerzője

 

Végy tajvanival elegyített kínai mitológiát, adj hozzá egy púpozott kanál bátorságot, egy csipetnyi románcot és egy leheletnyi rejtélyt; főzd az udvari intrikák lángján, és tálald a magával ragadó történetmesélés tányérján… Ugyan, ki tudna ellenállni ennek a tea mágiájáról szóló fantasyregénynek? – Juliet Marillier, a díjnyertes Warrior Bards sorozat szerzője

 

Ning felejthetetlen hangja és az életteli, hangulatos környezet magával ragadja ennek a nagy horderejű, halálos mágiával átszőtt történetnek az olvasóit… Lin a kínai folklórt vérfagyasztó rejtéllyel ötvözi – és kész is a letehetetlenül izgalmas regény tökéletes receptje. – Booklist

 

A jól kidolgozott, életteli mágiarendszer szinte magával ragadja az olvasót. A meglepő, ám élvezetes fordulatokkal tűzdelt, izgalmakban gazdag fantasy szó szerint olvastatja magát. Egyszerre politikai krimi és fantasy, amely Xiran Jay Zhao Vasözvegyével és Chloe Gong These Violent Delights című könyvével rokonítható. A történet végére érve az olvasók könyörögni fognak a folytatásért. – School Library Journal

 

Az ételek és a teák illatvilágának érzékletes leírása valósággal kényezteti az érzékeket, míg a filmszerű prózában szinte életre kel a gyönyörű táj… A mágiarendszer teljesen újszerű, a feszültséget pedig a teamágiai megmérettetés biztosítja – amelyről megtudhatjuk, miért oly fontos a főhős számára… Az olvasó egy kifinomult fantasyt tart kezében, amely épp oly felüdítő, mint egy csésze frissen főzött tea, és amelynek folytatását biztos várni fogja. – The Bulletin

 

Kiadónk ajánlója

Judy I. Lin elképesztően fantáziadús, színes világot épít fel olvasóinak a Méreggel átitatott varázslat lapjain. Kína kultúrája nemcsak csodás tájleírásokban elevenedik meg, de lélegzetelállító ételbemutatásokban is, melyeket olvasva az embernek összefut a nyál a szájában: megtudhatjuk, milyen a cukrozott gyümölcs, a füstölt dinnyemag, bambuszlevélben gőzölt, mogyoróval töltött rizsgombóc, a csilis savanyú uborka, a szezámolajos csirkekocka, a foszlós gőzgombóc, közepén aprított mogyoróhagymával és gyömbérrel kevert, szaftos sertéshússal, a lótuszvirág sütemény.

Ezen kívül a teaszertartás elemeit is megismerhetjük, és szinte együtt lélegezzük be a főszereplővel az általa éppen elkészített italok gőzét.
Judy I. Linre Elizabeth Lim, Joan He, Julie C. Dao, and Cindy Pon regényei voltak a legnagyobb hatással, és azt nyilatkozta, szívesen alkotna még több, a kínai mitológia által inspirált könyvet, különösen a xianxia műfajában. A xianxia szó szerinti jelentése halhatatlan hősök, és a kínai történelem és mitológia által ihletett fantasy történetet jelent.
A gyönyörű, kínai ihletésű fantasynek mindenki garantáltan a rajongójává válik.

 

A fantasy szerelmeseit és a kínai kultúrában játszódó drámák ínyenceit egyaránt elvarázsolja.

 

 


Sötét, édes bájital - élfestett - Judy I. Lin - Next Generation (fiatal felnőtteknek)

 

 

Egy királyság hanyatlása – feltámad az ősi gonosz.

 

A Méreggel átitatott varázslat című New York Times #1 Bestseller szerzőjétől

 

Dàxi királyságba betette a lábát a gonosz – a száműzött herceg visszatért, hogy magához ragadja a hatalmat. Tömeges mérgezések híre terjed, a nép retteg, mindenki bizalmatlan.

 

Ning fiatal kora dacára máris nagy tudású teafőző mester, aki elkíséri Zhen hercegnőt a száműzetésbe. Velük tart Ruyi, a hercegnő hű testőre, és Ning testvére, Shu, aki nemrég épült fel betegségéből. A négy fiatal nő együtt útra kel, és a királyság szerte szövetségeseket keres, akikkel együtt eltávolíthatnák a betolakodókat, és visszavívhatnák a Zhent jogosan megillető trónt.

 

Ninget továbbra is rémálmok kísértik, amelyekben az aranykígyó háború és vérontás látomásait bocsátja rá. Ősi gonosz ébredezik, sokkal pusztítóbb, mint az emberek jelenkori, kicsinyes viszályai, talán az ország összes mágiája sem lesz elég ahhoz, hogy megakadályozza a pusztítást, és gondoskodhasson a világ fennmaradásáról.

 

„Feledhetetlen. A letehetetlen könyv mintapéldánya.” – Booklist

 

„Igazi lakoma az érzékeknek.” – Publishers Weekly

 

„Olyan frissítő, mint egy nagy kanna friss tea.” – The Bulletin

 

„Lenyűgözően kreatív.” – NPR

 


Judy I. Lin a Teák könyve duológia szerzője, amelyet a Méreggel átitatott varázslat és a Sötét, édes bájital című regények alkotnak. Tajvanon született, a szüleivel együtt kiskorában települt át Kanadába. Világéletében imádott olvasni, és képzelt világokat kitalálni. Jelenleg is Kanadában él férjével és két lányával.

 

Egy királyság hanyatlása – feltámad az ősi gonosz.

 

 


Judy I. Lin - Teák könyve térkép

 

 

A környezettől a mágiarendszerig gyönyörűen megírt Teák könyve duológia, a Méreggel átitatott varázslat és a Sötét, édes bájital a fantasy szerelmeseit és a kínai kultúrában játszódó drámák ínyenceit egyaránt elvarázsolja.

A Judy I. Lin népszerű duológiájának világát ábrázoló térkép kiegészíti az olvasás élményét és csodálatos dísze lesz a szobádnak.
​Az egyik oldalon Dáxi térképe, a másikon a két kötet borítójának grafikája található.

Méret: 72x38 cm

 

 

Az oldal tetejére