A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Holnapra is marad - Pokorny Lia

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
5.490 Ft
4.118 Ft
Webshop kedvezmény: 1.372 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: 9786156122520

Pokorny Lia - Holnapra is marad

Ki gondolta volna, hogy a bolygó védelme a konyhában kezdődik, fakanállal a kezünkben?

Várható megjelenés: 2020. november 2.

Leírás

Pokorny Lia - Holnapra is marad

Receptgyűjtemény a fenntarthatóság jegyében

 

Ki gondolta volna, hogy a bolygó védelme a konyhában kezdődik, fakanállal a kezünkben? Pokorny Lia igen. A színésznő évek óta nagyon tudatosan táplálkozik, és ennek következtében rengeteg tudatosan főző, hasonlóan gondolkozó, hazai barátot ismert meg. Rendszeresen kiáll a természetvédelem mellett, következetesen, érzékenyen, a rá jellemző finom karakánsággal. Az egész világra ható kedves mosolya a könyv lapjain is felbukkan, eltökélt szeretete pedig, amellyel környezetünket akarja óvni, innovatív konyhai ötletek és receptek formájában jelenik meg.

„Mára egyre többünknek egyértelmű, hogy alkalmazkodnunk kell a természet körforgásához, csak így őrizhetjük meg nagyszüleink ízeit az unokáinknak és az ő unokáiknak. Szerencsére egyre többen látjuk ennek fontosságát szerte a világon. A hasonlóan gondolkozók számára állítottam össze egy receptgyűjteményt, amelyből egészséges, fenntartható és finom ételeket készíthetünk. Remélem, mindenki sok kreatív ötletet talál majd benne!” − Pokorny Lia

Hasonló termékek

Kapcsolódó termékek

Mautner Zsófi
5.990 Ft 2.995 Ft
Stahl Judit
4.980 Ft 3.486 Ft
Stahl Judit
2.280 Ft 1.596 Ft

Ezek is érdekelhetnek: